Starta och driva eget

Här har jag samlat resurser, guider, tips och tutorials för dig som vill eller redan har startat eget. Denna sida fungerar också som ett komplement till min bok, “Starta och driva eget : smart, digitalt och hållbart” (september 2019). 

Tekniktips

Här hittar du tips och guider som hjälper dig hantera och få ut den största nyttan av teknik och digitala verktyg i ditt företagande.

Design

Kommunikation i dagens samhälle är visuell. Här kan du lära dig grunderna i digital design och verktygen som hjälper dig ta ditt digitala innehåll till nästa nivå.

Sociala medier

Internet, sociala medier och digital kommunikation hr skapat nya, unika möjligheter för dig att nå och sälja till dina kunder. Här hittar du tips och guider för hur du kommer igång, bygger en strategi och når dina mål.

Företagstips

Att driva företag handlar också om hur man utvecklar sitt erbjudande, når nya kunder, paketerar, säljer och skapar effektiva arbetsmetoder. Här hittar du enkla, lättbegripliga tips och verktyg!

en handbok för nya och gamla företagare

BOKEN: Starta och driva eget

– smart, digitalt och hållbart

Har du en idé som du vill göra till verklighet genom att starta eget företag? Eller är du redan igång men står och stampar? Då är den här boken för dig! 

Du kan köpa ett signerat ex direkt från mig här på bloggen.

Prenumerera på Teknifik+

Tips, erbjudanden, bakom kulisserna och exklusivt innehåll direkt i inkorgen. Det är helt kostnadsfritt och du kan avprenumerera när du vill, no hard feelings.

Alla inlägg

Klicka på ikonerna för att komma direkt till kategori eller scrolla nedåt ▽ 

Teknik och digitala verktyg

Video och youtube

Design

Sociala medier

Företagande

Letar du efter något speciellt?

(Visited 3 475 times, 3 visits today)