Teknifik Klubb

Häng med mig, få mer Teknifik och vässa dina digitala färdigheter – bli en del av världens bästa Teknifik-klubb via plattformen Patreon 🙌

Varför bli medlem?

Det absolut bästa jag vet är att skapa innehåll. Alltså blogginlägg, youtube-videos, podcast-avsnitt, nyhetsbrev, guider, tutorials och bra grejer till mina sociala medier-kanaler. Det är det roligaste och mest givande med mitt jobb och grunden till varför jag driver mitt företag.

Att skapa bra och högkvalitativt innehåll tar tid. En genomarbetat guide kan ta mellan 2-3 arbetsdagar minst. En youtube-video detsamma. När jag producerar min podcast tar det upp nästan halva min arbetstid.

Och eftersom det allra mesta av detta innehåll tillgängliggörs för dig och alla andra helt gratis så behöver jag ju finansiera den tiden på något sätt. Därför åker jag runt och föreläser, tar frilansuppdrag som journalist och gör reklamsamarbeten i mina kanaler.

Dessa betalda delar måste ju då alltid prioriteras först och det gör att det bli mindre tid över till det där andra. Det som är det roligaste och mest givande. Och det som resulterar i innehållet som du läser, lär dig från och förhoppningsvis gillar.

Så om du blir medlem ger du mig tid att skapa mer grymt innehåll för dig och alla andra! Dessutom får du massa extra förmåner (läs mer nedan). En riktig win-win, visst?

Min dröm: mer tid till att skapa bra innehåll till dig

Genom att starta en klubb så kan jag gå mot en mer medlemsfinansierad modell, för att helt enkelt frigöra mer tid till innehållsskapande för dig, min kära läsare och följare.

Det kluriga är såklart att få tillräckligt många medlemmar för att det ska löna sig rent ekonomiskt. Men jag har redan märkt att genom att få en del av mina intäkter från er läsare, även om den är liten än så länge, så motiverar och inspirerar det mig att lägga mer tid på bloggen och mina övriga kanaler.

Mina medlemmar har också möjliggjort för mig att skapa mer djupgående resurser som workshops och webinars.

Drömscenario nummer ett vore ju om vi kunde bli tillräckligt många medlemmar i klubben så att det kunde stå för kanske en tredjedel av mina intäkter per månad!

Då skulle vi behöva bli kanske runt 300-400 medlemmar i klubben (beroende på fördelning mellan nivåer). Vilket är ungefär 1 % av mina månatliga bloggläsare, eller runt 7 % av alla som följer mig på Instagram.

Så – vill du vara med och göra min dröm till verklighet?

Hur funkar det?

Det finns två nivåer av medlemsskap att välja på: Supporter och Supporter Plus!

Supporter är för dig som inte är så intresserad av extra innehåll utan vill hjälpa mig fortsätta skapa grymt innehåll öppet och tillgängligt för alla! På nivån Supporter Plus får du lite mer i form av exklusivt innehåll och tillgång till låsta inlägg här på bloggen.

När du blir medlem låser du också omedelbart upp allt tidigare innehåll som publicerats för din nivå. Så om du blir medlem som Supporter Plus får du direkt tillgång till workshops och webinars som jag redan skapat (och som annars kostar betydligt mer att köpa för sig i min webbutik!). Bra va?

Månadskostnaden dras den första i varje månad, du registrerar ett bankkort eller ditt PayPal-konto på min Patreon-sida när du blir medlem. Betalningarna sköts helt av Patreon.

Du kan när som helst säga upp eller ändra nivå ditt medlemskap – så ingen bindningstid alls!

När du registrerar dig som medlem får du ett eget konto på Patreon.com där du kan logga in för att ta del av det exklusiva innehållet jag skapar och publicerar. Där kan du även ändra/säga upp ditt medlemskap och justera dina notiser.

Som ”standard” så får du ett mail varje gång jag publicerat något (vilket är max 1-2 gånger per vecka).

Du kan stänga av dessa mail-notiser genom att logga in på ditt konto om du tycker det blir för mycket.

Patreon har även en app där du loggar in med ditt konto för att ta del av innehåll från mig (och andra kreatörer du stöttar). Det är ett hett tips om du inte gillar mailnotiserna.

Fortfarande lite osäker kring just plattformen Patreon? Kolla in denna video:

Så här gör du för att bli medlem

  1. Gå in på Patreon.com/teknifik
  2. Läs igenom vad de olika nivåerna innebär och välj den som passar dig bäst!
  3. Registrera dig som användare på Patreon och lägg till en betalningsmetod. Antingen ett bankkort eller ditt PayPal-konto.
  4. Klart! Du är medlem i klubben och låser omedelbart upp allt innehåll som publicerats tidigare för din medlems-nivå.

Hoppas att du vill komma med i klubben och bli en del av mitt absoluta favoritgäng! 😍💖

SÖK

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering