Integritetspolicy

Om den här bloggen

Min webbplatsadress är: https://teknifik.se.

Läs mer om mig och bloggen här

Vilka personuppgifter jag samlar in och varför jag samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlas de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress in och en user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden. Det här görs alltså för att undvik att spambottar tar över kommentarsfälten!

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Cookie-filer

Denna sida använder sig av cookies enligt Electronic Communications Act, 25 juli 2003. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information för att hjälpa sidan att identifiera och följa användare. Cookies finns som sessionscookies och som cookies som lagras permanent på din dator.

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Under tiden för ditt första besök i webbutiken på Teknifik.se blir din webbläsare tilldelad en sessionscookie som är unik och som används för att inte blanda ihop dig som användare med andra användare. För att kunna använda webbutiken bör du tillåta cookies i din webbläsare.

Denna typ av cookie används enbart för att ge dig som besökare en bättre upplevelse och support och lagrar inga personlig uppgifter om dig. Cookies kan raderas.

I webbutiken här på Teknifik används cookies exempelvis för att hålla koll på din kundvagn, dina inställningar och vilka sidor du besökt för att kunna ge dig en bättre kundupplevelse och support.

Webbutik

När du lägger din beställning i webbutiken på Teknifik.se uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Det vill säga ta emot betalning och skicka din beställda produkt.

Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta mig i så fall via email.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Jag samlar in information via Google analytics om hur många som besöker denna webbsida och en del information om er som läsare, till exempel vilket land ni bor i, vilken typ av plattform ni använder för att läsa bloggen och vilka sidor ni besöker. Denna information kopplas inte till någon specifik person och är därför inte personuppgifter.

Vilka jag delar dina data med

Jag delar inte personuppgifter med någon annan.

Hur länge jag behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att jag behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Det är också kul att kommentarerna finns kvar på gamla inlägg eftersom många fortsätter vara aktuella genom Google-sökningar och annat. Kommentarerna erbjuder ofta tips eller input som kan vara värdefull för andra läsare!

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter jag har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett mig. Du kan också begära att jag tar bort alla personuppgifter jag har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som jag är tvungen att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina uppgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Din kontaktinformation

Om du har frågor eller vill begära ut dina uppgifter maila hello@teknifik.se

Ytterligare information

Hur vi skyddar din information

Denna blogg är lösenordsskyddad och ingen utom jag har tillgång till den.

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Om en dataläcka ändå skulle ske kommer jag informera om det på bloggen.

(Visited 355 times, 1 visits today)