En introduktion till CSS Det är Tech Thursday på Better Bloggers igen.

css-intro

Hörni, nu är det Tech Thursday på Better Bloggers igen. Jag försöker bygga upp en liten arsenal av inlägg som handlar om tekniken som styr bloggen: det vill säga koden! Först behöver man ju lite grunder liksom. Sen kommer vi att börja bygga på med massa smarta tips och trix.

CSS är koden som gör internet vackert! Helt enkelt själva designen. Stilen. Utseendet. Jättekul och enkel kod att skriva också. Tillsammans med HTML är CSS själva grunden i webbkoden. Så därför har gjort ett inlägg den här veckan som kan funka som en liten introduktion till detta kodspråk.

Läs mitt inlägg Tech Thursday: Lär dig grunderna i CSS på Better Bloggers här >>

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

2
(Visited 310 times, 1 visits today)

1 kommentar

  1. Pingback: Gratis typsnitt för webb och tryck - Teknifik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *