Stockholmstorsdag och galafredag

Foto: Jessica Lacina / instagram.com/Photosbylacina

Wow alltså, vilken vecka och helg. Nu tänkte jag att ni skulle få följa med både på torsdagen innan Stora influencerpriset och sedan även fredagen när allt hände. Hoppas ni är peppad på det! Let’s go!

Jag kom till Stockholm på onsdagskvällen och hade ett möte. På torsdagen var det tidigt upp och på med föreläsnings-kläder. Måste alltid ha läppstift när jag ska föreläsa. Oftast detta – ett orange/rött från Isadora med lite skimmer i. Den här klänningen är också en favorit i dessa sammanhang.

Stockholm bjöd på regnigt väder. Lite trist, tyckte jag visst när jag tog den här bilden.
Sedan iväg med tunnelbanan mot Karlaplan och Studentums ”Vägledarträff” för studie- och yrkesvägledare. Där föreläste jag ca en timme om Framtidens yrkesliv: Digitalisering, robotar och internet. Det var superkul och åhörarna var väldigt engagerade och peppade.

Foto ovan togs av Mikaela som också hade bokat mig till föreläsningen. Hon är entreprenör själv och driver Vägledningsverkstan.
(Det ser ut som att mikrofonen är en liten lampa som lyser mig i pannan??? ?)

Efter föreläsningen lyckades vi styra upp en spontan-lunch med stora delar av vårt blogg-crew! Nämligen: Agnes / Cashew Kitchen (nu på svenska!!!), Annie / Vegokäk och Anna María / Dnilva ! Vi åt på Mama Wolf på söder där det serveras bland annat ”japansk raggmunk”. Det var väldigt gott vill jag lova!

Efter lunch gick jag och köpte en fluffig underkjol att ha till min galaklänning och sprang några fler små ärenden.

Efter det var jag väldigt trött och tog en välförtjänt nap. Hade stressat väldigt mycket inför denna vecka och efter att föreläsningen var klar släppte spänningarna och det var dags att varva ned och börja ladda upp inför festligheterna!

Men även på torsdagen blev det festligt för då hade jag lite återträff med mina roomies från Tjejer kodar i Barcelona! Vi gick på den spanska restaurangen Ramblas och åt tapas och drack sangria – såklart. Väldigt kul att kunna träffas igen och snacka kod och annat kul.

Galafredag: Stora influencerpriset

På fredagen vid 15-tiden checkade jag och Wilda / Reaktionista in på vårt rum på Elite Marina Tower där kvällens gala skulle gå av stapeln. Det kände så himla lyxigt med ett stort, ljust hotellrum att fixa iordning sig i. Det var också väldigt lyxigt att få lite egentid med Wilda.
Vi har ju mest hängt över internet så det var jättekul att få umgås och snacka IRL – även fast det var typ andra gången vi träffades (?) så kändes det som att vi känt varandra läääänge. Väldigt glad för mitt val av dejt ❤️

Foto: Wilda / Reaktionista

Någon timme senare ramlade vårt blogg-gäng in i form av Johanna / Slow fashion och så Agnes och Annie! Vi var flera som hade glädjen att få låna superfina smycken från Johanna att bära på galan. Jag bar halsbandet KUGG som är en större modell av mitt favorithalsband.

Hade också på mig LED-ögonfransarna – vilket var en himla succé på förminglet. Typiskt bra icebreaker. Tyvärr så pajade den ena halvvägs in och började lysa hela tiden så efter det fick de vara släckta mestadels.
Hade dom bara tända väldigt korta stunder men det kändes inte farligt eller obehagligt på något sätt. Får göra en full tutorial och recension sen. ☺️ ✨
Stylar för Sandra Beijer med mitt blinkande öga ? Foto: Wilda / Reaktionista

(Extra stolt över att sminkproffset Thomas Sekelius blev så pass impad av dessa att han fotade mig till sina Insta stories ✌️)
Mitt crew: Annie, Alejandra, (jag), Johanna, Agnes och Wilda! Foto: Maria Wideman / www.mariawideman.se/

Foto: Jessica Lacina / instagram.com/Photosbylacina

Allting var så otroligt fint ordnat på hotellet och när vi kom ned i lobbyn var minglet i full gång. Det kändes väldigt coolt att få träffa dels alla fina influencer-kollegor från Inos plus alla stor-bloggare och kända ansikten – många som jag följt i typ 10 år?!?! Galet!
Jonna Jinton var till exempel precis så underbar, varm och fin som man tänker sig när man läser hennes blogg. Och Emily Dahl precis så proffsig och smart som jag alltid föreställt mig. Det var också kul att snacka med min namne Elin Kero / Nevnarien – ni borde följa henne på Youtube om ni inte redan gör det.
Foto: Jessica Lacina / instagram.com/Photosbylacina

Sen blev det då gala och prisutdelning. Det var så otroligt fin och peppig stämning i rummet och såklart massa pirr. Här kan ni se alla vinnare!
Det var ingen mindre än bröllopskoordinatorn och bloggaren Johanna Kajson som delade ut priset för ”Årets varumärke” som jag var nominerad i. Jag satt där helt ko-lugn eftersom jag var 100% övertygad om att jag inte skulle vinna. Jag menar – ni har väl sett vilka som var nominerade i samma kategori!??!
När mitt namn ropades ut kändes det som att tiden stod still. Hade jag hört rätt?? Varför hade jag inte förberett vad jag skulle säga??
Foto: Jessica Lacina / instagram.com/Photosbylacina

Foto: Jessica Lacina / instagram.com/Photosbylacina

Nått sa jag iallafall och fick så himla många kramar och grattis så jag vet inte vad.
Jag, Clara Toll och Linda Hörnfeldt. Foto: Maria Wideman / www.mariawideman.se/

Jag delade ju ut pris också! I kategorin ”Årets medlem” (som jag ju hade äran att ta emot för 2016) – extra fint var att vinnaren efter medlemmarnas omröstning var Clara Toll, min vän och (nu mer f.d) coach i roller derbyn. Stor eloge också till fabulösa Linda som styrt ihop det hela.

En helt magisk kväll! Stort tack för alla era grattis, det värmer verkligen ❤️ ✨

10 reaktioner på ”Stockholmstorsdag och galafredag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering