Mina techiga favorithalsband

Idag tänkte jag berätta för er om mina två favorithalsband som jag använder nästan varje dag. Det ena har jag haft i snart ett år och det andra är ganska nytt.

När man jobbar med att bygga personligt varumärke som jag gör så blir det plötsligt lite angeläget att tänka på sitt yttre på ett nytt sätt. Jag är inte en o-ytlig person på något sätt men sen jag startade bloggen har jag ändå börjat bli mer medveten i hur jag presenterar mig själv för världen liksom.

Kugg av Johanna N

Foto: JohannaN

Jag lärde känna Johanna via Influencers of Swedens facebook-grupp. Vi började snacka där och i våra bloggars kommentarsfält och när Johanna föreläste i Örebro så sågs vi på en fika och pratade i 120 om det här med bloggbusiness och eget företagande.

När jag kollade in Johannas webbutik och såg att det var hon som stod bakom de otroligt snygga FATTA-smyckena blev jag nästan lite starstruck. Men när jag såg hennes kollektion KUGG så blev jag kär.

Jag önskade mig den här varianten av halsbandet i lång version i examenspresent av mina föräldrar och fick det. Sedan dess är det en av mina absoluta favoriter. Jag är ingen jättestor accessoar-person så när jag väl hittat något jag gillar så använder jag det i princip jämt.

Ni ska veta hur mycket komplimanger jag får för det här halsbandet!! Jag älskar det eftersom det dels ger härliga teknik-vibbar men ändå känns tidlöst. Dessutom är det tillverkar efter hållbara principer.

Halsband av Celine Strömbäck

Celine Strömbäck är formgivare och designar smycken av återvunna delar från datorer och servrar. Så – himla – coolt!! Jag fick tips om henne på Karin Nygårds (Grishund) Instagram.

Direkt när jag såg hennes smycken kände jag att: jag måste ha ett!!! Jag kollade igenom hennes feed på Instagram och såg det här färglada halsbandet med en liten komponent och massa små kablar. Jag föll direkt och till min stora glädje fanns halsbandet kvar till salu på webbutiken.

Hipp happ betalt och klart och någon dag senare hade jag halsbandet i handen. SÅ glad! Tror inte att det behövs mer förklaring till varför jag älskar det här halsbandet. Även här finns ju en hållbarhetsaspekt också, eftersom materialet är återvunnet.

Så! Det var historien bakom mina två favorithalsband.

Har du något smycke som du har en särskild relation till? Tell me!! 👇

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 10 times, 1 visits today)

4 Kommentarer

  1. Celine 27 april, 2017 at 10:55

    Tack så mycket för den fina beskrivningen! 💖 Det förgyller hela min dag att får uppskattning för ett smycke jag lagt ner energi och omtanke på att skapa. Det finns inget bättre än att se var det hamnar och att det nu får vara en delav din garderob. För mig så glad att se, tack för att du delar med dig! 😄 Johanna måste jag också kolla in, kugghjulshalbandet var ju hur fint som helst! ✨ Unikt och intressant med ändå stilrent!

    Svara
  2. Karin 28 april, 2017 at 07:56

    Vill typ köpa allt i Celines shop! <3

    Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *