Kom och fira med mig på Stora Influencerpriset i Stockholm

I onsdagskväll släpptes biljetterna till Stora influencerpriset där jag är nominerad till “Årets varumärke”. Oftast på sådana här galor är det ju invite-only som gäller men inte den här gången. Det tycker jag är så himla fint faktiskt. För det är ju inte som att vem som helst får gå på Stora idrottsgalan eller Oscars.

Så jag skulle tycka det vore jättekul om några av er som läser bloggen skulle vilja komma och hänga och fira med mig på galan. Perfekt tillfälle att frottera sig med stora och mindre influencers i en härlig atmosfär. Det blir gala, drinks och dans!

Jag bryr mig faktiskt inte om huruvida jag vinner eller inte för bara att bli nominerad känns så jäkla stort och jag kommer fira det oavsett vad som händer. Bara kolla vilka genier som är i samma kategori som jag?? Dör ju…

Visst, det kostar en liten slant, men jag tror verkligen det kommer vara värt pengarna. Jag är själv helt darrig och starstruck över alla coola personer som kommer vara där. För även om många stora bloggare är medlemmar i Inos så betyder det verkligen inte att jag har träffat alla.

Plus att såklart massa stor-profiler är nominerade som inte är medlemmar också. Så… starstruck kommer vara utgångsläget.

Så om du har tid och möjlighet den 13 oktober så kan du köpa en biljett här.  

 Så, ses vi där? ? ✨

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 87 times, 1 visits today)

7 kommentarer

 1. Wilda 24 september, 2017 at 10:52

  SÅ pepp på detta! 😀

  Reply
 2. Pingback: STJÄRNÖGONBLICK #38 | kattunge, guldljus och klotter. | REAKTIONISTA

 3. Felicia 24 september, 2017 at 18:26

  åå vad roligt att du är nominerad 😀

  Reply
 4. johanna 13 oktober, 2017 at 08:04

  men alltså så pepp för ikväll!! De ska bli så kul 🙂 Hoppas jag ser dig och kan säga hej!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *