Kom och fira med mig på Stora Influencerpriset i Stockholm


I onsdagskväll släpptes biljetterna till Stora influencerpriset där jag är nominerad till ”Årets varumärke”. Oftast på sådana här galor är det ju invite-only som gäller men inte den här gången. Det tycker jag är så himla fint faktiskt. För det är ju inte som att vem som helst får gå på Stora idrottsgalan eller Oscars.
Så jag skulle tycka det vore jättekul om några av er som läser bloggen skulle vilja komma och hänga och fira med mig på galan. Perfekt tillfälle att frottera sig med stora och mindre influencers i en härlig atmosfär. Det blir gala, drinks och dans!
Jag bryr mig faktiskt inte om huruvida jag vinner eller inte för bara att bli nominerad känns så jäkla stort och jag kommer fira det oavsett vad som händer. Bara kolla vilka genier som är i samma kategori som jag?? Dör ju…

Visst, det kostar en liten slant, men jag tror verkligen det kommer vara värt pengarna. Jag är själv helt darrig och starstruck över alla coola personer som kommer vara där. För även om många stora bloggare är medlemmar i Inos så betyder det verkligen inte att jag har träffat alla.
Plus att såklart massa stor-profiler är nominerade som inte är medlemmar också. Så… starstruck kommer vara utgångsläget.
Så om du har tid och möjlighet den 13 oktober så kan du köpa en biljett här.  

 Så, ses vi där? ? ✨

7 reaktioner på ”Kom och fira med mig på Stora Influencerpriset i Stockholm”

  1. Pingback: STJÄRNÖGONBLICK #38 | kattunge, guldljus och klotter. | REAKTIONISTA

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering