Kom och fira med mig på Stora Influencerpriset i Stockholm


I onsdagskväll släpptes biljetterna till Stora influencerpriset där jag är nominerad till ”Årets varumärke”. Oftast på sådana här galor är det ju invite-only som gäller men inte den här gången. Det tycker jag är så himla fint faktiskt. För det är ju inte som att vem som helst får gå på Stora idrottsgalan eller Oscars.
Så jag skulle tycka det vore jättekul om några av er som läser bloggen skulle vilja komma och hänga och fira med mig på galan. Perfekt tillfälle att frottera sig med stora och mindre influencers i en härlig atmosfär. Det blir gala, drinks och dans!
Jag bryr mig faktiskt inte om huruvida jag vinner eller inte för bara att bli nominerad känns så jäkla stort och jag kommer fira det oavsett vad som händer. Bara kolla vilka genier som är i samma kategori som jag?? Dör ju…

Visst, det kostar en liten slant, men jag tror verkligen det kommer vara värt pengarna. Jag är själv helt darrig och starstruck över alla coola personer som kommer vara där. För även om många stora bloggare är medlemmar i Inos så betyder det verkligen inte att jag har träffat alla.
Plus att såklart massa stor-profiler är nominerade som inte är medlemmar också. Så… starstruck kommer vara utgångsläget.
Så om du har tid och möjlighet den 13 oktober så kan du köpa en biljett här.  

 Så, ses vi där? ? ✨

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

7 reaktioner på ”Kom och fira med mig på Stora Influencerpriset i Stockholm”

  1. Pingback: STJÄRNÖGONBLICK #38 | kattunge, guldljus och klotter. | REAKTIONISTA

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!