Sträcklyssnade senaste säsongen av Spår

Jag är ju som ni redan vet något av en periodare när det gäller podcasts. Beroende på humör, väder, stressnivåer m.m. så är det helt olika typer av poddar jag är sugen på.

Under hösten har jag varit riktigt djupt i true crime-träsket igen. Jag har plöjt bl.a. En mörk historia och Mordpodden.

Spår är ju en podcast jag tipsat om tidigare. Det har ju blivit några säsonger nu och jag tycker de varit lite olika nivå av spännande. Operation Playa-säsongen lyssnade jag inte ens klart på. Sprängningen av Fontaine Bleu var helt okej, men inte så spännande.

Men den senaste säsongen om mordet i Förlösa!?!? He-re-gud. Så sjukt bra och spännande säsong! Jag var helt fast och har kastat mig över varje nytt avsnitt direkt när det kommit ut.

Historien i sig är ju som en film eller TV-serie. Det känns nästan overkligt att det utspelat sig i verkligheten. I Sverige. Jag har hört historien tidigare, bl.a. i Mordpodden, men sättet som Spår berättar den på får den ändå att kännas ny.

Det är ju också väldigt speciellt att de fått i princip alla nyckelpersoner att ställa upp och intervjuas. Tycker verkligen den här säsongen kanske är den bästa hittills? Så skickligt radioberättande.

Har ni lyssnat? Vad tyckte ni? Vad tror ni??

Om någon vill bjuda hem mig på ett glas vin för att diskutera teorier om vad som verkligen hänt så är jag game. 🍷

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 87 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *