Sista veckan – dags för något nytt!

Det är november. Herrejisses det känns som att det här hösten gått förbi i raketfart?! Nu är jag inne på min sista vecka.

Sista veckan innan jag går på föräldraledighet alltså. I väntan på det som komma skall. Det nya livet som är beräknat mot slutet av november här. Det är bara några få veckor kvar. AH!?

För er som är nya på bloggen kan jag ju uppdatera er på att jag är gravid (i nionde månaden!). En efterlängtad graviditet. Och nu börjar den verkligen lida mot sitt slut. Vilket känns. I både kropp och hjärna. Så det ska bli skönt att efter denna vecka varva ned och vila mig i form.

Jag har de senaste veckorna kämpat på med att göra färdigt mina uppdrag och leveranser, skapa innehåll och allt annat som ingår i detta lille företaget som är Teknifik AB.

Varannan natt ungefär sover jag så fruktansvärt dåligt vilket gör att det varit lite si och så med energin de här sista veckorna. Samtidigt är jag väldigt inspirerad och peppad. Hjärnan snurrar med idéer till youtube-videos och blogginlägg. Så jag kommer såklart försöka skapa så mycket jag orkar och hinner, så jag kan schemalägga och pytsa ut på bloggen lite allt eftersom.

Så det kommer inte bli helt tomt och tyst här! Det här är inte ett ”hej då”, mer ett ”nu kommer vi ses lite mer sällan”. 😘

Lite nyheter för Teknifik Klubb

Eftersom jag kommer vara föräldraledig på heltid åtminstone några månader framöver så har jag nu pausat Academy och Mecenat-programmen i min klubb.

Men för att ge befintliga medlemmar möjlighet att fortsätta ha tillgång till alla tidigare workshops, webinar och låsta inlägg så har jag öppnat en ny nivå: Supporter Plus (€5/mån). Den är såklart öppen för nya medlemmar också.

Är du medlem i Academy eller Mecenat? Logga in på Patreon.com för att redigera ditt medlemskap och byta nivå. Om du inte gör något så kommer samma summa som innan att fortsätta dras från ditt konto och du kommer fortsätta ha tillgång till allt du hade tillgång till innan. Men om du vill spara pengar: byt till Supporter plus 😘.

Självklart kan du som är Supporter i nuläget välja att hoppa upp till Supporter Plus för en lite extra bra deal på workshops och webinars.

Det vore jättekul tycker jag att försöka hålla klubben igång och någorlunda intakt (så tråkigt att börja på 0 igen) och det blir en fin pepp och motivation också för att komma igång med allt framåt våren.

En spännande höst och vinter

Det har onekligen varit en speciell höst detta. Pandemin påverkar oss alla men det känns samtidigt som att timingen med graviditeten på många sätt varit ganska perfekt.

Året har varit lugnare. Det har passat mig perfekt att göra (ännu mer) jobb digitalt. Mycket färre resor och jag behöver inte oroa mig för att träffa folk särskilt mycket eftersom jag mest sitter på mitt nya kontor, där jag ju är helt ensam, förutom när min man suttit här och jobbat också.

Det känns väldigt tråkigt och lite oroväckande att andra vågen av smittspridning verkar vara här nu. Jag är såklart orolig att jag eller Max ska bli sjuk nu när förlossningen och allting närmar sig. Men vi är ju rätt isolerade så det borde inte vara någon större fara.

Men rent jobbmässigt känns det skönt att kunna släppa pressen och stressen över inställda uppdrag och uteblivna föreläsningar och allt det där. Nu vänder jag fokus mot något annat och det som sker på bloggen och i sociala medier framöver kommer enbart bygga på lust.

Så nu ska jag försöka knyta ihop så många trådar jag kan denna vecka. Hålla mina två sista (digitala) föreläsningar. Sen ska jag vila, pyssla runt hemma, kanske förbereda lite julgodis redan nu (?), titta på film, tända ljus, laga god mat, läsa böcker.

Hoppas du mår bra i allt som sker just nu? 💖

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

10 reaktioner på ”Sista veckan – dags för något nytt!”

  1. Tack för uppdatering om läget Elin! Så fint att höra hur allt fortskrider inför ankomsten <3 Många varma tankar till er inför sista rycket och den nya livsfasen 🙂

  2. Låter som en bra nedvarvningsplan! Är själv gravid (bf i slutet av dec) och håller med om att det känts ganska bra att allt varit lite lugnare under detta året. Delar också din oro om att jag själv eller maken ska bli sjuk precis innan förlossningen, men det ska säkert gå bra för oss båda. Lycka till med allt inför den nya lilla familjemedlemmen! 😍

  3. BS’D
    BeShaah tovah (må det ske i rätt tid) som vi säger på hebreiska. Jag kommer sakna dig men som tur är har du mycket information i arkivet så jag kommer nog hålla mig sysselsatt. Allt gott! 🤗💜

  4. Jag tycker att det låter som en härlig plan att du ska unna dig att varva ned och njuta av den här tiden. Checka gärna in ibland och berätta hur du har det <3 Lycka till med allt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!