Äntligen semester!

Den här våren alltså… den har varit intensiv. På gränsen till vad jag kunde klara av faktiskt. Men jag klarade det! Med nöd och näppe. Och nu är det äntligen dags för sommar och semester.

Jag har haft så mycket jag velat blogga om den här våren som bara inte hunnits med. Så får det vara ibland. Men det är tråkigt att inte ha tid eller möjlighet att prioritera bloggen så mycket som jag skulle vilja.

Den här våren har lärt mig mycket och jag kommer garanterat försöka tänka annorlunda i höst när jag planerar och lägger upp terminens uppdrag. Jag måste bli bättre på att säga nej. Bättre på att välja med omsorg vilka personer och företag jag väljer att samarbeta med. Jag måste välja vad jag ska prioritera och vad som inte är så viktig.

Nu kommer jag checka ut så mycket jag känner att jag behöver från mail, blogg och sociala medier. Jag ska resa till Frankrike och Norge. Njuta av lata dagar. Titta på fina saker. Äta god mat. Läsa läsa läsa. Umgås med mina bästa personer.

Jag hoppas ni också får en skön sommar, oavsett om ni jobbar eller är lediga. Ett hett tips för lata sommardagar är såklart att lyssna ikapp min podd, Teknikens under. Säsongen har några avsnitt kvar som ligger i pipen också.

Au revoir ma chérie! ??‍?☀️????

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering