Säg hej till min assistent: Lo!

Här checkar vi av grejer på mål-listan för året på löpande band och vi har knappt kommit in i februari. Låt mig presentera min assistent: Lo!

Igår gjorde Lo sin första dag här hos mig på Teknifik AB och det kändes sååå grymt redan från start.

Jag preppade självklart kontoret med lite extra trevligheter så att Lo skulle känna sig välkommen till firman. Nya pennor, post-its och anteckningsblock är ju ett måste.

Sen har jag också styrt upp kontorets snackspolicy. Nu mer finns det en snackslåda på Teknifik-kontoret (och små skålar att lägga snacks i) med massor av nötter, torkad frukt, powerbars och annat gött. SÅ nöjd med denna snackslåda!

Lo kommer att sitta med mig på kontoret en halvdag i veckan till att börja med (hon har ett annat jobb också nämligen men det är inte heltid). Det blir en perfekt början för oss båda för att se hur det kommer funka (plus att jag ju måste se vad jag har råd med såklart).

Men bara den här första halvdagen fick vi SÅ mycket gjort, helt galet. Bara att ha någon som är med och tänker, bollar, frågar och dessutom kan fota och filma alltså… ?Så sjukt bra.

Jag och Lo lärde känna varandra genom roller derbyn och har varit vänner i typ 4-5 år vid det här laget. Det kändes skönt att ta in en person jag redan känner och som bor här i Örebro. Men vi har redan satt upp regler för att inte prata jobb på derbyn. Och inte prata varken jobb eller derby när vi hänger privat och spelar TV-spel och sånt.

Lo är en kreativ person som är strukturerad, ordningsam och noggrann, vilket jag verkligen har behov av här i firman. Hon är dessutom grymt bra på text, projektledning, inkluderande arbete och sådana saker – känns grymt att få in en person som kan komplettera mina kunskaper och tillföra nya grejer liksom.

Så exakt vad Lo kommer ha för uppgifter som assistent på Teknifik AB kommer få visa sig med tiden men det blir fota, filma, redigera bilder, hjälpa till att komma på idéer, korrläsa, skicka tillbaka prylar till företag och sånt.

Är alldeles nippertippig och SÅ glad att jag kommer få ha Lo hos mig några timmar varje vecka. Förhoppningsvis också mer längre fram!

Välkommen Lo till Teknifik AB ???

7 reaktioner på ”Säg hej till min assistent: Lo!”

  1. Pingback: Mina planer för hösten 2019 - Teknifik

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

PLUS

Gör som 2000+ andra och prenumerera på Teknifik Plus. Ett mailutskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig.

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering