Vlogg från Apple-eventet i New York


ÄNTLIGEN är den klar! Vloggen från min resa till Apples event i New York. Jag filmade med både min iPhone Xs Max och min Canon G7x och jag måste säga att det var ett rätt najs upplägg? Det blir riktigt bra filmat (och bra ljud) med Xs men jag har lite mer möjligheter med G7x med zoom osv. Egentligen kanske man borde köra bara med mobilen?

Det är alltid så kul när jag ska göra vloggar för jag kommer alltid på i efterhand att jag borde gjort fler klipp där jag säger något? Pratar med kameran liksom. Jag gjorde några nu men lite har jag fått komplettera med text också. ?
Nu har resan dokumenterats i både text, podd och vlogg. Snacka om att sourca material. Men det var verkligen en speciell upplevelse också!
Jag har förövrigt SÅ mycket idéer och planer för min youtubekanal just nu. Har skrivit en sida i min bullet journal om hur jag ska rikta in kanalen, vad jag ska fixa, kategorier, ämnen osv. Jag är också blott 38 prenumeranter från att nå 1000 – så om du inte redan prenumererar gör det för guds skull! 😀
Det känns iallafall som något jag skulle vilja plocka upp mer och satsa mer på för 2019, att växa och göra mer på youtube. Jag tror det skulle vara ett grymt sätt att bredda ut mer eftersom det finns många som kollar på youtube men inte läser bloggar liksom.

Hoppas ni får en fortsatt fin torsdag och att ni gillar videon! ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

PLUS

Gör som 2000+ andra och prenumerera på Teknifik Plus. Ett mailutskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig.

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering