En minisode om att få åka på ett Apple-event i New York

apple event collage
För veckans minisode har jag samlat lite tankar och reflektioner efter Apple-eventet i New York. Helt fokuserat på själva upplevelsen. För det var verkligen en upplevelse.
Att jag i september satt hemma framför iPhone-eventet på TV:n och sa till Max ”Tänk om jag skulle bli inbjuden till ett Apple event någon gång?”. Och så trillade inbjudan ned bara några veckor senare. Livet är bra galet ändå!
I avsnittet berättar jag också lite om mitt motto. En devis som jag lever efter när det gäller bloggen och mitt företag. Det handlar om hur jag tänker gällande alla saker som jag drömmer om och vill ska hända.

Lyssna nu


Eller via:
Apple Podcasts
Acast
Spotify
Nu när jag sitter här och tittar tillbaka på bilderna och allt som hände ”over there” känns det nästan helt overkligt? Att jag bara för några dagar sedan satt i en park i New York och lyssnade på hundarna, sirenerna och människorna? Att jag stod i några meter från Tim Cook? Att jag tog en selfie med Mkbhd? Galet!
Nu ska jag bara klippa ihop vloggen från resan också!

Podden är tillbaka med ordinarie avsnitt nästa vecka. Hoppas ni ska gilla minisoden!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering