En minisode om att få åka på ett Apple-event i New York Om hypen, om upplevelsen och om min favoritstad.

apple event collage

För veckans minisode har jag samlat lite tankar och reflektioner efter Apple-eventet i New York. Helt fokuserat på själva upplevelsen. För det var verkligen en upplevelse.

Att jag i september satt hemma framför iPhone-eventet på TV:n och sa till Max “Tänk om jag skulle bli inbjuden till ett Apple event någon gång?”. Och så trillade inbjudan ned bara några veckor senare. Livet är bra galet ändå!

I avsnittet berättar jag också lite om mitt motto. En devis som jag lever efter när det gäller bloggen och mitt företag. Det handlar om hur jag tänker gällande alla saker som jag drömmer om och vill ska hända.

Lyssna nu

Eller via:

Apple Podcasts

Acast

Spotify

Nu när jag sitter här och tittar tillbaka på bilderna och allt som hände “over there” känns det nästan helt overkligt? Att jag bara för några dagar sedan satt i en park i New York och lyssnade på hundarna, sirenerna och människorna? Att jag stod i några meter från Tim Cook? Att jag tog en selfie med Mkbhd? Galet!

Nu ska jag bara klippa ihop vloggen från resan också!

Podden är tillbaka med ordinarie avsnitt nästa vecka. Hoppas ni ska gilla minisoden!

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

3
(Visited 52 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *