Video: IFA-vlogg del 2 – Ny teknik, VR och robotar Den andra och sista delen av min resa till IFA-mässan i Berlin.

I den första delen av vloggen från den stora teknikmässan IFA så var ju mässan inte riktigt färdigbyggd och jag var väldigt varm och förvirrad. Så började iofs andra dagen på mässan också men utbyttes snart i intrycks-overload och total mäsströtthet.

Eftersom jag bara hade en “riktig” dag på mässan så ville jag såklart försöka se, upptäcka och testa så mycket som bara möjligt. Så jag gick och jag gick. Timme ut och timme in. Fotade, filmade, testade, pratade, frågade och irrade runt på det GIGANTISKA mässområdet. Bland VR-upplevelser, gigantiska TV-installationer, spelhörnor och såklart – gulliga och coola robotar!

Är det något i videon ni vill veta mer om? Dela gärna med er av era tankar! 🤖

Psssst! Glöm inte att prenumerera på min kanal. 

▶︎ Läs mer: Så här borde du egentligen kolla på Youtube

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 61 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *