Video: IFA-vlogg del 1 – Varm och vilse i Berlin


I onsdags flög jag alltså till Berlin för första gången för att gå på IFA (Internationale Funkausstellung Berlin) – en av världens största hemelektronikmässor. Jag kom fram på kvällen och nästa dag var det dags att bege sig ut till Messe Berlin, det gigantiska mässområdet. Allt var väldigt förvirrande och blev knappast bättre av att det var tryckande varmt (typ 30 grader).
Torsdagen var en pressdag men jag hade inte riktigt fattat att montrarna inte skulle vara färdiga då. Långt ifrån. Det var som att kliva in på en stor byggarbetsplats. Folk byggde golv, väggar, hyllor, packade upp produkter och allt möjligt.
Så jag åkte tillbaka mot stan en sväng, åt lunch i en mysig park och åkte tillbaka på eftermiddagen för Fitbits pressevent som ni kan läsa mer om här.

Se första delen av min resa här


Glöm inte att prenumerera på min Youtubekanal och ge gärna filmen en tumme upp om du gillar den.
I del två som jag ska klippa ihop framöver här kommer ni få se fredagen då mässan öppnade på riktigt och jag kunde strosa runt bland alla montrar. Då blir det VR-rymdäventyr, robotar och annat spex. Så stay tuned!

Shout out också till gulliga Annelie på Hemma i Berlin-bloggen som mailade och frågade om jag ville ses. Det ville jag såklart och hon tog med mig på en jättefin kväll i Kreutzberg med street food-marknad, tofuburgare och trevligt samtal om bloggande och livet. Så fint! ❤️ Blogg-communityt är verkligen så bjussigt och kärleksfullt.

Hoppas ni får en superfin måndag! ✨

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

2 reaktioner på ”Video: IFA-vlogg del 1 – Varm och vilse i Berlin”

  1. Så kul att hänga med via vlogg! Och så himla fett att du var på den här mässan!! Men asså jobbig känsla när en är alldeles för tidig till ett event haha. Hatar det. Men det är ju oftast bara en själv som känner sig awkward. Superspänd på nästa del med rymdäventyren! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!