Video: IFA-vlogg del 1 – Varm och vilse i Berlin Min första videodagbok från en av världens största mässor för hemelektronik.

I onsdags flög jag alltså till Berlin för första gången för att gå på IFA (Internationale Funkausstellung Berlin) – en av världens största hemelektronikmässor. Jag kom fram på kvällen och nästa dag var det dags att bege sig ut till Messe Berlin, det gigantiska mässområdet. Allt var väldigt förvirrande och blev knappast bättre av att det var tryckande varmt (typ 30 grader).

Torsdagen var en pressdag men jag hade inte riktigt fattat att montrarna inte skulle vara färdiga då. Långt ifrån. Det var som att kliva in på en stor byggarbetsplats. Folk byggde golv, väggar, hyllor, packade upp produkter och allt möjligt.

Så jag åkte tillbaka mot stan en sväng, åt lunch i en mysig park och åkte tillbaka på eftermiddagen för Fitbits pressevent som ni kan läsa mer om här.

Se första delen av min resa här

Glöm inte att prenumerera på min Youtubekanal och ge gärna filmen en tumme upp om du gillar den.

I del två som jag ska klippa ihop framöver här kommer ni få se fredagen då mässan öppnade på riktigt och jag kunde strosa runt bland alla montrar. Då blir det VR-rymdäventyr, robotar och annat spex. Så stay tuned!

Shout out också till gulliga Annelie på Hemma i Berlin-bloggen som mailade och frågade om jag ville ses. Det ville jag såklart och hon tog med mig på en jättefin kväll i Kreutzberg med street food-marknad, tofuburgare och trevligt samtal om bloggande och livet. Så fint! ❤️ Blogg-communityt är verkligen så bjussigt och kärleksfullt.

Hoppas ni får en superfin måndag! ✨

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

1

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 60 times, 1 visits today)

2 kommentarer

 1. Agnes {Cashew Kitchen} 5 september, 2017 at 08:27

  Så kul att hänga med via vlogg! Och så himla fett att du var på den här mässan!! Men asså jobbig känsla när en är alldeles för tidig till ett event haha. Hatar det. Men det är ju oftast bara en själv som känner sig awkward. Superspänd på nästa del med rymdäventyren! 😀

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 5 september, 2017 at 08:34

   Tack vad kul att du tittade! ☺️?❤️ Ja nästa del då blir det tech-mäss-Madness!

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *