Video: IFA-vlogg del 1 – Varm och vilse i Berlin


I onsdags flög jag alltså till Berlin för första gången för att gå på IFA (Internationale Funkausstellung Berlin) – en av världens största hemelektronikmässor. Jag kom fram på kvällen och nästa dag var det dags att bege sig ut till Messe Berlin, det gigantiska mässområdet. Allt var väldigt förvirrande och blev knappast bättre av att det var tryckande varmt (typ 30 grader).
Torsdagen var en pressdag men jag hade inte riktigt fattat att montrarna inte skulle vara färdiga då. Långt ifrån. Det var som att kliva in på en stor byggarbetsplats. Folk byggde golv, väggar, hyllor, packade upp produkter och allt möjligt.
Så jag åkte tillbaka mot stan en sväng, åt lunch i en mysig park och åkte tillbaka på eftermiddagen för Fitbits pressevent som ni kan läsa mer om här.

Se första delen av min resa här


Glöm inte att prenumerera på min Youtubekanal och ge gärna filmen en tumme upp om du gillar den.
I del två som jag ska klippa ihop framöver här kommer ni få se fredagen då mässan öppnade på riktigt och jag kunde strosa runt bland alla montrar. Då blir det VR-rymdäventyr, robotar och annat spex. Så stay tuned!

Shout out också till gulliga Annelie på Hemma i Berlin-bloggen som mailade och frågade om jag ville ses. Det ville jag såklart och hon tog med mig på en jättefin kväll i Kreutzberg med street food-marknad, tofuburgare och trevligt samtal om bloggande och livet. Så fint! ❤️ Blogg-communityt är verkligen så bjussigt och kärleksfullt.

Hoppas ni får en superfin måndag! ✨

2 reaktioner på ”Video: IFA-vlogg del 1 – Varm och vilse i Berlin”

  1. Så kul att hänga med via vlogg! Och så himla fett att du var på den här mässan!! Men asså jobbig känsla när en är alldeles för tidig till ett event haha. Hatar det. Men det är ju oftast bara en själv som känner sig awkward. Superspänd på nästa del med rymdäventyren! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering