Boss bitch, baby!


En sak jag jobbat med mycket under våren och sommaren, vilket jag nämnde i mitt inlägg inför hösten här, är att skala ned och renodla mer i mitt företag. Som ni vet så är ju Teknifik liksom navet i mitt företag där jag gjort en rad olika saker. Webbdesign, grafisk design, personlig coaching och mycket mer.
Men nu är det dags att rensa ut lite för att göra plats för större saker. 
Jag har funderat mycket på vad jag ska lägga mitt krut på i företaget. Både utifrån vad som är roligast men också vad som är mest effektivt, lönsamt och passar med min vision framåt.
Det jag landat i är att jag nu helt kommer sluta med webbdesign och grafisk design som tjänster i mitt företag. Det tar helt enkelt upp tid som jag inte riktigt har. Jag tänker också, med kanske några få undantag, sluta med personlig coaching.

Ny och uppdaterad företagssida

Jag har under sommaren jobbat på att fixa iordning min företagssida:

Kolla in den här >> elinhaggberg.se !!

Här har jag lyft fram de delar som jag vill lägga mer fokus på i mitt företag:

 • Relevanta samarbeten här på bloggen
 • Föreläsningar
 • Workshops och konsultverksamhet
 • Mediemedverkan, innehållsskapande och journalistik kring tech-ämnet

Mer inlägg, guider och kunskap till er

I slutänden handlar det här om att göra mitt företagande mer lönsamt och effektivt så jag kan lägga mycket av min tid på att skapa grymt innehåll för er. Både här på bloggen, i mina sociala medier och på youtube!
Det är ju liksom grunden i mitt engagemang och företagsdriv och det jag tycker är allra roligast.
Att förbättra och bygga ut denna del av mitt företag är nästa steg i min utvecklingsstrategi som jag jobbar på just nu. En ny bloggdesign ligger i pipen och ska bara finjusteras och förbättras liiiiite till innan jag är redo att sjösätta den.
Därefter har jag en ny idé jag är peppad på att testa och berätta mer om för er. Det är lite utav en innovation i bloggbranschen. Lite oprövat i Sverige. Lite framtid. Väldigt spännande. Helt enkelt… typiskt Teknifik. Jag hoppas att ni kommer vara peppade på det när jag är redo att lansera.
Mina mailprenumeranter kommer vara först att få veta så skriv upp dig på min maillista här nedanför nu direkt om du inte redan är med för att få veta mer om detta när det är dags. Du kommer även få lite sneakpeaks på nya bloggdesignen så det vill du såklart inte missa!

Så! Vad tycker du om min nya företagssida? Tror du jag satsat på rätt saker? ?

17 reaktioner på ”Boss bitch, baby!”

 1. Hej! Har ganska nyligen börjat följa dig, så har lite svårt att uttala mig. Men det är alltid rätt, tycker jag, att fundera över sin inriktning, renodla och skala bort sånt som funkar mindre bra! Heja dig!

 2. Shit vad inspirerad jag blev av din företagssida!! Så grym! Tyckte det var särskilt inspirerande med de färdiga ”paketen” för olika slags samarbeten, och att du skrivit ut utgångspris. Gillar verkligen tydligheten. Tänker att man som representant för företag eller PR byrå då direkt får en tydlig bild av vad det skulle innebära att samarbeta med dig samt hur processen kommer gå till. Blev superpepp av detta! (pga skulle också behöva göra en sådan sida hehe).

 3. Riktigt snygg hemsida! Nu blev jag också inspirerad att själv förtydliga på min hemsida vilka tjänster jag erbjuder =) Jag är nyfiken på hur du gjorde när du sorterade dina tjänster i de olika kategorierna? Även jag har bloggen som en del av mitt företag men jag har inte bestämt mig än om den ska vara huvuddelen (som jag utgår från vid de andra tjänsterna) eller om den bara ska vara en liten del av allt. I nuläget nämner jag bara bloggen i förbifarten på hemsidan… Jag har lite att fundera på, känner jag, innan jag också rensar och sorterar om lite på hemsidan.

  1. Tack!!
   Jag har från början haft en tanke att Teknifik är en produkt jag skapar. Jag ”är” inte Teknifik, eller vad man ska säga. Jag vill trots allt bygga kring mitt personliga varumärke främst. Jag är Elin, som gör Teknifik liksom. Mest för att kunna vara lite mer flexibel i vad jag tar mig an och vad jag gör. Tror det öppnar upp mer liksom.
   Har funderat mycket på kategorierna och på vad jag ska ha kvar och vad jag ska skrota. Det var en lång process men nu känner jag att jag landat. För stunden iallafall! ☺️

 4. Go go go! Lycka till och ja, det låter sunt att sluta med de tjänsterna du nämner. Oftast för mycket tid i förhållande till vad man får tillbaka.

 5. Pingback: Frilanslivet – möten, vägval och pengar - Teknifik

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering