Pratade Game of Thrones i P1 Morgon

För en vecka sedan fick jag vara med i ett av mina favoritprogram, P1 Morgon, och prata om… ett lite udda ämne för att vara jag. Nämligen Game of Thrones!!

Det är det här som är lite roligt när man bloggar. Att även om jag bloggar om teknik så har jag också skrivit om min kärlek för Game of Thrones bland annat när jag tipsat om podden Nerdette Recaps Game of Thrones with Peter Sagal (som är igång med ny säsong nu, YAY), samt i TV-serielista. Vilket ledde till att en researcher på P1 Morgon ringde upp mig för att prata om den nya säsongen.

Självklart gick jag upp kl 06 på morgonen för att hinna se avsnittet innan jag skulle vara med. Jag var med via länk från en studio i Örebro.

Här kan du höra inslaget >>

Det känns så kul och pepp att vi har en Game of Thrones-period framför oss igen.

Hur känner ni? Kollar ni på serien och vad tyckte ni om första avsnittet (självklart *no spoilers*)?

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 7 times, 1 visits today)

4 Kommentarer

  1. Annie - lättlagat vegokäk 24 juli, 2017 at 11:17

    Det är alltid så kul att höra dig på radio och jag imponeras varje gång över hur jävla proffsig du är. Jag vet att jag själv hade haft tusen ööö mmm hmmm, men du kör ju på och säger smarta och bra grejer on the fly. Hoppas att sommaren är bra!! <3

    Svara
  2. Elina Comstedt 24 juli, 2017 at 15:00

    ÅÅåååhhh, älskar GoT!! 😀 Två avsnitt ute och jag älskar redan den här säsongen! Det kommer att bli epic!! 😀 (jag kommer att gråta floder om de gör mig besvikna nu…)

    Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *