Pratade Game of Thrones i P1 Morgon


För en vecka sedan fick jag vara med i ett av mina favoritprogram, P1 Morgon, och prata om… ett lite udda ämne för att vara jag. Nämligen Game of Thrones!!
Det är det här som är lite roligt när man bloggar. Att även om jag bloggar om teknik så har jag också skrivit om min kärlek för Game of Thrones bland annat när jag tipsat om podden Nerdette Recaps Game of Thrones with Peter Sagal (som är igång med ny säsong nu, YAY), samt i TV-serielista. Vilket ledde till att en researcher på P1 Morgon ringde upp mig för att prata om den nya säsongen.
Självklart gick jag upp kl 06 på morgonen för att hinna se avsnittet innan jag skulle vara med. Jag var med via länk från en studio i Örebro.

Här kan du höra inslaget >>

Det känns så kul och pepp att vi har en Game of Thrones-period framför oss igen.

Hur känner ni? Kollar ni på serien och vad tyckte ni om första avsnittet (självklart *no spoilers*)?

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

4 reaktioner på ”Pratade Game of Thrones i P1 Morgon”

  1. Det är alltid så kul att höra dig på radio och jag imponeras varje gång över hur jävla proffsig du är. Jag vet att jag själv hade haft tusen ööö mmm hmmm, men du kör ju på och säger smarta och bra grejer on the fly. Hoppas att sommaren är bra!! <3

  2. Elina Comstedt

    ÅÅåååhhh, älskar GoT!! 😀 Två avsnitt ute och jag älskar redan den här säsongen! Det kommer att bli epic!! 😀 (jag kommer att gråta floder om de gör mig besvikna nu…)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!