Miami-vlogg del 1: Jetlaggad Askungen


Hallå från ett hotellrum i Miami!! Jag har uppdaterat ganska friskt på min Instagram (@teknifik) men här kommer nu min första vlogg härifrån mitt Miami-äventyr.

Resan hit tog lite längre än planerat då planet mellan Köpenhamn och USA blev tre timmar försenat. Så det var en riktigt trött Elin som anlände till Downtown Miami och upptäckte att hotellrummet som hon fått bokat till sig var en hel svit?!!
Idag söndag har jag varit på en tour av ett av Celibrity Cruises (företaget som bjudit hit mig för sitt pressevent*) nuvarande kryssningsfartyg. Det var väldigt spännande för mig som aldrig varit på något sådant där gigantiskt fartyg tidigare.
Nu har jag dessutom något att jämföra med när jag imorgon ska besöka lanseringseventet för deras nya fartygsklass Edge. Fartyget ska lanseras via någon typ av 3D-grej på deras ”innovation center”, då ska det bli lite mer tech-igt vad jag förstår.
Oavsett så är det ett himla äventyr detta men nu är dödens trött och tänker krypa till kojs.

Så häftig upplevelse detta!! ?

*Pressresa: Celebrity Cruises betalar resa, boende samt mat på events. Det är helt enkelt som en lite mer storslagen presskonferens eller pressevent.

7 reaktioner på ”Miami-vlogg del 1: Jetlaggad Askungen”

  1. Skönt att ni kom fram till slut i alla fall! Aha det är på instagram du varit, undrade just, får kolla in det? Önskar Askungen lite skön sömn nu och en fantastisk dag i morgon!!☀️? Kram! PS är det fartyget ni var på som är på bilden?

  2. Hej Elin, hörde på radio att det var storm på gång på am östkusten och att flyg var inställda. Blir ni också drabbade? Wish you a safe flight home!❣️Kram mamma

  3. Helt surrealistiskt att titta på men åh vad fint! Vill flytta in i ett sånt där hotellrum ju. <3 Dessutom: du är så jäkla bra på att göra vloggar så jag häpnar. Snyggt!

  4. Pingback: Lista: Sammanfattning av 2017 - Teknifik

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering