Miami-vlogg del 1: Jetlaggad Askungen

Hallå från ett hotellrum i Miami!! Jag har uppdaterat ganska friskt på min Instagram (@teknifik) men här kommer nu min första vlogg härifrån mitt Miami-äventyr.

Resan hit tog lite längre än planerat då planet mellan Köpenhamn och USA blev tre timmar försenat. Så det var en riktigt trött Elin som anlände till Downtown Miami och upptäckte att hotellrummet som hon fått bokat till sig var en hel svit?!!

Idag söndag har jag varit på en tour av ett av Celibrity Cruises (företaget som bjudit hit mig för sitt pressevent*) nuvarande kryssningsfartyg. Det var väldigt spännande för mig som aldrig varit på något sådant där gigantiskt fartyg tidigare.

Nu har jag dessutom något att jämföra med när jag imorgon ska besöka lanseringseventet för deras nya fartygsklass Edge. Fartyget ska lanseras via någon typ av 3D-grej på deras “innovation center”, då ska det bli lite mer tech-igt vad jag förstår.

Oavsett så är det ett himla äventyr detta men nu är dödens trött och tänker krypa till kojs.

Så häftig upplevelse detta!! 🙌

*Pressresa: Celebrity Cruises betalar resa, boende samt mat på events. Det är helt enkelt som en lite mer storslagen presskonferens eller pressevent.

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 3 times, 1 visits today)

6 Kommentarer

 1. Nenne 13 mars, 2017 at 05:54

  Skönt att ni kom fram till slut i alla fall! Aha det är på instagram du varit, undrade just, får kolla in det😊 Önskar Askungen lite skön sömn nu och en fantastisk dag i morgon!!☀️😎 Kram! PS är det fartyget ni var på som är på bilden?

  Svara
 2. Nenne 14 mars, 2017 at 06:52

  Hej Elin, hörde på radio att det var storm på gång på am östkusten och att flyg var inställda. Blir ni också drabbade? Wish you a safe flight home!❣️Kram mamma

  Svara
 3. Wilda 15 mars, 2017 at 19:37

  Helt surrealistiskt att titta på men åh vad fint! Vill flytta in i ett sånt där hotellrum ju. <3 Dessutom: du är så jäkla bra på att göra vloggar så jag häpnar. Snyggt!

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 15 mars, 2017 at 19:45

   Kan tycka att det kanske var lite väl stort för bara en person. Blev liksom lite omyndigt. Men sängen vad skön, älskade badrummet och utsikten var magisk.
   Åh men tack fina du! ❤❤

   Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *