Jag åker till Miami! Om en spännande inbjudan och ett litet mars-äventyr.

För några veckor sedan så fick jag ett väldigt spännande mail. Det var från Celebrity Cruises marknadsavdelning i Sverige som undrade om jag ville åka till Miami på en pressresa* och kolla in deras nya kryssningsfartyg?! Det första kryssningsfartyget som “skapats och lanseras i 3D”.

Ja, vad fasen säger man? Ja, såklart!

Det känns så himla knäppt men samtidigt väldigt spännande. Jag har ingen aning om hur mycket “tech” som kommer vara involverat i det hela och allt är väldigt mycket hysch hysch så jag vet egentligen ingenting mer än detta. Men ett av mina löften till mig själv som min egen chef var att säga ja och haka på grejer bara för att det är kul. 

Det här blir ett sådant äventyr! ✈️🌴

På fredagkväll kommer jag åka till Arlanda och sova över där. På lördag förmiddag går flyget mot Miami. Gud, kommer vara så jetlaggad. Under söndagen och måndagen ska jag bevista själva lanseringen och andra happenings. På tisdagen flyger jag hem.

Ni kommer givetvis få hänga med på äventyret genom bloggen, Instagram Stories och min youtubekanal.

Tänk vilka oväntade grejer som händer när man startar en blogg alltså?! Langa era bästa “så överlever du långflyg”-tips nedan plz. 👇

*Pressresa: Celebrity Cruises betalar resa och boende. Det är helt enkelt som en lite mer storslagen presskonferens eller pressevent. Jag har inte något reklamsamarbete eller avtal med företaget och de kan därför inte ställa några krav kring publiceringar, länkar eller något sådant.

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 53 times, 1 visits today)

29 kommentarer

 1. Jenn - forever abroad 9 mars, 2017 at 14:50

  Lägg av?!! Herregud så roligt! Vad kul det ska bli att få följa med dig på denna resa!

  Jag har faktiskt två passande inlägg på temat:
  Det här första, tips för att undvika jetlag: https://jennifersandstrom.se/2016/09/27/tips-undvika-jetlag/
  Och det här andra, tips för att sova på planet: https://jennifersandstrom.se/2016/08/28/tips-sova-pa-flyget-och-bra-resekudde/

  Det bästa med långflyg är dock att det brukar finns massor av bra filmer!!! Och att man blir serverad mat med jämna mellanrum som jag oftast tycker är helt okej god! 😉

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 9 mars, 2017 at 15:06

   Wii! Kul!
   Ja, jag brukar generellt ha lite småsvårt att sova men brukar bunkra upp med många podcasts och försöka lite iallafall. Annars är ju filmerna helt klart räddningen, som du säger. Brukar passa på att plöja en 3 st eller så (flugit till NYC några gånger). Men super med sovkudde, det måste jag faktiskt köpa på flygplatsen. (Läste alltså båda dina inlägg dirr här då). TAACK !

   Reply
   1. Jenn - forever abroad 9 mars, 2017 at 19:20

    Jaaa, sovkudde är nästan ett måste – spelar mindre roll vilken man har bara man har en! 🙂 Om du har plats för en sån icke-uppblåsbar så brukar de vara rätt gosiga 😉

    Reply
    1. Elin Häggberg // Teknifik 9 mars, 2017 at 19:25

     Så skönt att ha proffs runt omkring sig för dessa saker. Fråga mig om kablar och datorer men när det kommer till resor är jag ingen vidare expert ☺️

     Reply
     1. Jenn - forever abroad 9 mars, 2017 at 19:56

      Hehe, det är fint att ha experter att vända sig till ju! <3 Och måste bara säga (tror jag nämnde det också i inläggen) men STÖDSTRUMPOR – jag har fått för mig att det är väldigt bra för långflygningar! Även om man känner sig lite som 75+… 🙂

 2. Clara 9 mars, 2017 at 15:30

  Men WOW vad spännande! Lycka till och vill höra ALLT nästa träning vi båda är på!

  Reply
 3. Rania {Rowan Tree} 9 mars, 2017 at 17:50

  Åh så spännande!!! 😀 Grattis, sjukt kul att bli inbjuden och kan ju bara hålla med dig, tror det är jättebra att tacka ja och testa på nya grejer för att det är kul och för att vidga sina vyer!

  Reply
 4. Caroline 10 mars, 2017 at 00:28

  Fy fasen vad kul! Ska bli så kul att läsa om! Hoppas att du hinner njuta också =D

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 10 mars, 2017 at 06:58

   Tack Caroline vad glad jag blir! ❤ Vi får se men tror nog jag ska hinna njuta lite iallafall. Hoppas ☺️🙌

   Reply
 5. Nenne 10 mars, 2017 at 07:22

  Så roligt!! Wow! Tur att din chef sa Ja😉 Stödstrumpor finns på Apoteket tex . Finns vanligt svarta eller blå bomullssttumpor eller på “fotenaffärer “mfl har fina randiga och roliga. Ha inte vitt på dig (moster flygvärdinnetips och mammatips efter att ha vält kaffe över vita enda byxan…) en skön kaschmirsjal att ta ta till om man blir kulen eller skön lätt poncho plus flygets filtar… fuktkräm eller fuktspray t ansiktet😊 Nesse i handbagaget och ngt ombyte om packningen försvinner.
  Ha en supertrevlig och kul och mysig resa!!!❤️ Kram mamma

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 10 mars, 2017 at 07:26

   Tack för tipset! Klart du är proffs på stödisar. Ska kolla idag på stan. Har iofs aldrig vitt men nej ska inte ha på flyget – livsfarligt ju. Fuktspray ska jag försöka hitta. Tack mammis ❤❤

   Reply
 6. sandra 10 mars, 2017 at 10:24

  Det här är typ det coolaste jag läst! WOW, vilken grej Elin <33

  Reply
 7. Wilda 10 mars, 2017 at 16:13

  Vilken himla cool grej! Känns som att det är det enda jag säger om dig numer: COOLT! Du är ju sån, så det är inte så konstigt men HEJA! Åh vad glad jag blir. Ser fram emot att följa. Ha det SÅ kul! Mitt bästa tips är stödstrumpor. Och att ladda med serier. Tider, sömn etc är så himla individuellt. Jag brydde mig inte alls om klockan utan försökte bara passa de tider jag behövde, inte förstå tiden i kroppen. Följ det schema som flyget gör med att släcka lampor och leverera mat – det är nog det mest logiska.

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 10 mars, 2017 at 16:20

   Haha kul att få vara cool i någons ögon ju 😎❤❤ Tack för tips! Stödstrumpor är inhandlade. Tror det kommer funka okej med tiderna, men vi får väl se.

   Reply
 8. Caroline M 11 mars, 2017 at 08:41

  Grattis Elin – vilken kul grej! 😃🎉
  Både före och efter långflygning brukar jag ta vätskeersättning, typ Resorb, eftersom man tydligen bli ganska uttorkad av att flyga. Jag tycker man blir lite “klarare och piggare” i knoppen av det i alla fall. 😊
  Ha en underbar resa! 😎🌴

  Reply
 9. Elina 11 mars, 2017 at 10:06

  Oohh, sjukt coolt! 😄 Är det Harmony of the sea som du ska åka med så kräver jag härmed en officiell recension av robotbaren! 😄 och är det inte det…ja, de kanske har en robotbar också? xD haha ha det så kul!! 😄

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 11 mars, 2017 at 11:15

   Åh nej ska inte åka med någon båt bara kolla på en båt ombord på en annan båt! 🙂 Men vore ju ascoolt med robot-bar. Håller utkik ☺️

   Reply
   1. Elina Comstedt 11 mars, 2017 at 15:52

    Jahaaaa… okej, då hänger jag med! 🙂 Ja, men håll utkik efter coola barer! 😉

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *