Jag åker till Miami!


För några veckor sedan så fick jag ett väldigt spännande mail. Det var från Celebrity Cruises marknadsavdelning i Sverige som undrade om jag ville åka till Miami på en pressresa* och kolla in deras nya kryssningsfartyg?! Det första kryssningsfartyget som ”skapats och lanseras i 3D”.
Ja, vad fasen säger man? Ja, såklart!
Det känns så himla knäppt men samtidigt väldigt spännande. Jag har ingen aning om hur mycket ”tech” som kommer vara involverat i det hela och allt är väldigt mycket hysch hysch så jag vet egentligen ingenting mer än detta. Men ett av mina löften till mig själv som min egen chef var att säga ja och haka på grejer bara för att det är kul. 
Det här blir ett sådant äventyr! ✈️?
På fredagkväll kommer jag åka till Arlanda och sova över där. På lördag förmiddag går flyget mot Miami. Gud, kommer vara så jetlaggad. Under söndagen och måndagen ska jag bevista själva lanseringen och andra happenings. På tisdagen flyger jag hem.
Ni kommer givetvis få hänga med på äventyret genom bloggen, Instagram Stories och min youtubekanal.

Tänk vilka oväntade grejer som händer när man startar en blogg alltså?! Langa era bästa ”så överlever du långflyg”-tips nedan plz. ?

*Pressresa: Celebrity Cruises betalar resa och boende. Det är helt enkelt som en lite mer storslagen presskonferens eller pressevent. Jag har inte något reklamsamarbete eller avtal med företaget och de kan därför inte ställa några krav kring publiceringar, länkar eller något sådant.

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

29 reaktioner på ”Jag åker till Miami!”

 1. Lägg av?!! Herregud så roligt! Vad kul det ska bli att få följa med dig på denna resa!
  Jag har faktiskt två passande inlägg på temat:
  Det här första, tips för att undvika jetlag: https://jennifersandstrom.se/2016/09/27/tips-undvika-jetlag/
  Och det här andra, tips för att sova på planet: https://jennifersandstrom.se/2016/08/28/tips-sova-pa-flyget-och-bra-resekudde/
  Det bästa med långflyg är dock att det brukar finns massor av bra filmer!!! Och att man blir serverad mat med jämna mellanrum som jag oftast tycker är helt okej god! 😉

  1. Wii! Kul!
   Ja, jag brukar generellt ha lite småsvårt att sova men brukar bunkra upp med många podcasts och försöka lite iallafall. Annars är ju filmerna helt klart räddningen, som du säger. Brukar passa på att plöja en 3 st eller så (flugit till NYC några gånger). Men super med sovkudde, det måste jag faktiskt köpa på flygplatsen. (Läste alltså båda dina inlägg dirr här då). TAACK !

     1. Hehe, det är fint att ha experter att vända sig till ju! <3 Och måste bara säga (tror jag nämnde det också i inläggen) men STÖDSTRUMPOR – jag har fått för mig att det är väldigt bra för långflygningar! Även om man känner sig lite som 75+… 🙂

 2. Åh så spännande!!! 😀 Grattis, sjukt kul att bli inbjuden och kan ju bara hålla med dig, tror det är jättebra att tacka ja och testa på nya grejer för att det är kul och för att vidga sina vyer!

 3. Så roligt!! Wow! Tur att din chef sa Ja? Stödstrumpor finns på Apoteket tex . Finns vanligt svarta eller blå bomullssttumpor eller på ”fotenaffärer ”mfl har fina randiga och roliga. Ha inte vitt på dig (moster flygvärdinnetips och mammatips efter att ha vält kaffe över vita enda byxan…) en skön kaschmirsjal att ta ta till om man blir kulen eller skön lätt poncho plus flygets filtar… fuktkräm eller fuktspray t ansiktet? Nesse i handbagaget och ngt ombyte om packningen försvinner.
  Ha en supertrevlig och kul och mysig resa!!!❤️ Kram mamma

 4. Vilken himla cool grej! Känns som att det är det enda jag säger om dig numer: COOLT! Du är ju sån, så det är inte så konstigt men HEJA! Åh vad glad jag blir. Ser fram emot att följa. Ha det SÅ kul! Mitt bästa tips är stödstrumpor. Och att ladda med serier. Tider, sömn etc är så himla individuellt. Jag brydde mig inte alls om klockan utan försökte bara passa de tider jag behövde, inte förstå tiden i kroppen. Följ det schema som flyget gör med att släcka lampor och leverera mat – det är nog det mest logiska.

 5. Grattis Elin – vilken kul grej! ??
  Både före och efter långflygning brukar jag ta vätskeersättning, typ Resorb, eftersom man tydligen bli ganska uttorkad av att flyga. Jag tycker man blir lite ”klarare och piggare” i knoppen av det i alla fall. ?
  Ha en underbar resa! ??

 6. Oohh, sjukt coolt! ? Är det Harmony of the sea som du ska åka med så kräver jag härmed en officiell recension av robotbaren! ? och är det inte det…ja, de kanske har en robotbar också? xD haha ha det så kul!! ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!