Hemma igen! Nu har jag landat i Sverige igen efter spännande dagar i Miami!

Hej vänner!

Här kommer ett kollage med bilder från mitt Miami-äventyr. Stort tack till alla er som följt med, kommenterat, gillat och peppat på Instagram under mina dagar over there. 

Jag har haft det väldigt flådigt, härligt och spännande med besök på ett gigantiskt kryssningsfartyg (inte ens Celebrity Cruises största) samt lanseringen av deras nya fartygsklass Edge som kommer vara klart till nästa år. Otroligt häftigt och futuristiskt med flera intressanta användningar av digital teknik. Mer om det i kommande inlägg. 

Det var jättehärligt att få glassa i Miami i några dagar. Fick (som ni kanske såg i min Miami-vlogg del 1) bo i en stor svit på lyxiga hotell JW Marriott Marquis på 24:e våningen med utsikt över vattnet. Har också tillsammans med min nya kompis, norska resejournalisten Mari, upptäckt området Wynnwood i Miami (typ Miamis Brooklyn) och haft soligt strandhäng på South Beach.

Nu är jag hemma igen…

… och njuter av att försöka landa i vardagen igen. Gårdagen gick helt till att resa. Satte mig på flyget 23.45 på tisdagskvällen Miami-tid. Landade i Sverige vid 13-tiden på onsdagen. Bussresa hem och sedan somnade jag på soffan med katten i knät redan runt 21. Såååå trött.

I dag har jag sovit ut (välbehövligt), packat upp väskorna, försökt reda ut inkorgen, planerat upp resten av veckan i min Bujo och försökt smälta alla intryck och upplevelser från de senaste dagarna.

Jag ska se till att få klart Miami vlogg del 2 de närmsta dagarna och sen har jag en del av de mer techiga grejorna från resan som jag vill dela med mig av också. Plus flera pryl-recensioner jag har på gång och allt annat kul som du alltid hittar här på Teknifik.

Instagramguiden – en succé!

Jag är SÅ SÅ SÅ glad att mitt inlägg om dolda funktioner och hacks på Instagram blivit så gillat, delat och läst. Det har verkligen tagit otaliga timmar att skriva så därför är jag glad att det blivit så uppskattat som det blivit. ❤️

En typ av uppföljning, eller pro-version, på samma tema är på G. Mina mailklubbs-medlemmar kommer få veta allting först. Teaser teaser. 

Jag är så glad och tacksam över det här spännande, överraskande, oväntade och roliga livet jag får leva. Tacksam att jag vågat satsa på mig själv och min dröm. Hörs snart, fina ni! ❤️

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 7 times, 1 visits today)

3 Kommentarer

  1. Sara 19 mars, 2017 at 22:25

    Vad för bloggportal bloggar du på?:0

    Svara
  2. Wilda 21 mars, 2017 at 12:21

    Så häftigt så jag inte hittar ord för det! Wow!

    Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *