Hemma igen!


Hej vänner!
Här kommer ett kollage med bilder från mitt Miami-äventyr. Stort tack till alla er som följt med, kommenterat, gillat och peppat på Instagram under mina dagar over there. 
Jag har haft det väldigt flådigt, härligt och spännande med besök på ett gigantiskt kryssningsfartyg (inte ens Celebrity Cruises största) samt lanseringen av deras nya fartygsklass Edge som kommer vara klart till nästa år. Otroligt häftigt och futuristiskt med flera intressanta användningar av digital teknik. Mer om det i kommande inlägg. 
Det var jättehärligt att få glassa i Miami i några dagar. Fick (som ni kanske såg i min Miami-vlogg del 1) bo i en stor svit på lyxiga hotell JW Marriott Marquis på 24:e våningen med utsikt över vattnet. Har också tillsammans med min nya kompis, norska resejournalisten Mari, upptäckt området Wynnwood i Miami (typ Miamis Brooklyn) och haft soligt strandhäng på South Beach.

Nu är jag hemma igen…

… och njuter av att försöka landa i vardagen igen. Gårdagen gick helt till att resa. Satte mig på flyget 23.45 på tisdagskvällen Miami-tid. Landade i Sverige vid 13-tiden på onsdagen. Bussresa hem och sedan somnade jag på soffan med katten i knät redan runt 21. Såååå trött.
I dag har jag sovit ut (välbehövligt), packat upp väskorna, försökt reda ut inkorgen, planerat upp resten av veckan i min Bujo och försökt smälta alla intryck och upplevelser från de senaste dagarna.
Jag ska se till att få klart Miami vlogg del 2 de närmsta dagarna och sen har jag en del av de mer techiga grejorna från resan som jag vill dela med mig av också. Plus flera pryl-recensioner jag har på gång och allt annat kul som du alltid hittar här på Teknifik.

Instagramguiden – en succé!

Jag är SÅ SÅ SÅ glad att mitt inlägg om dolda funktioner och hacks på Instagram blivit så gillat, delat och läst. Det har verkligen tagit otaliga timmar att skriva så därför är jag glad att det blivit så uppskattat som det blivit. ❤️
En typ av uppföljning, eller pro-version, på samma tema är på G. Mina mailklubbs-medlemmar kommer få veta allting först. Teaser teaser. 

Jag är så glad och tacksam över det här spännande, överraskande, oväntade och roliga livet jag får leva. Tacksam att jag vågat satsa på mig själv och min dröm. Hörs snart, fina ni! ❤️

3 reaktioner på ”Hemma igen!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering