Video: Mitt nya liv med bullet journal och elcykel


De som följer mig på Instagram vet att jag har börjat lite av ett nytt liv här i januari. Det började med att vår bil gick sönder. Max har en jobbil så det var den bilen som mest jag använde. Istället för att fixa nån ny, skrotig bil så bestämde jag mig för att köpa elcykel istället! Den susar jag fram på i veckans vlogg.

Sen så är det så att jag har blivit besatt. BESATT av konceptet ”bullet journal”. Buzzfeed förklarar väldigt bra vad som är grejen. Det var min kompis Sara som taggade mig i en länk på Facebook och då var vi några stycken som verkligen gick igång på hela grejen. Så pass att vi drog igång en liten bujo-klubb som redan haft ett möte ❤️
BTW! Har ÄNTLIGEN fått fler än 100 följare på Youtube och har äntligen kunnat få snygg-url på youtube. Så nu mer finns min kanal på: www.youtube.com/c/teknifik ?

Om ni har frågor eller tankar om bullet journaling, elcyklar, vloggar eller vad som helst – kommentarsfältet finns här ?

32 reaktioner på ”Video: Mitt nya liv med bullet journal och elcykel”

 1. Hela mitt flöde är BuJo-fierat! Jag kan inte längre låtsas att en vanlig tråkig kalender är min grej när alla mina tio fingrar kliar av att kladda kreativt i en BuJo! Imorgon är det jag som hänger på låset till bokhandeln och köper mig en snygg skrivbok, punkt.

 2. Håhåjaja, BuJo för hela slanten här också (Bokstavligt talat, har köpt alldeles för många dyra finpennor senaste dagarna). Men, hur gör du med språket. Future log bli liksom inte lika coolt på Svenska, framtids…logg?

  1. Haha I feel you på pennorna. Besatt!!
   Jag bestämde direkt att jag ville köra på svenska så jag kallar det för typ: ”Årsöversikt” ”Nyckel” och så vidare. Jag har valt att kalla trackers för logg och futurelog för översikt 🙂

 3. Åååhhh, aldrig någonsin hört talas om en Bullet Journal tidigare, men det verkar ju helt sjukt bra! 😀 *Springer iväg och köper en fin anteckningsbok* Nu ska jag lära mig hur det här fungerar! 😀

   1. mmm, jag gillar det här! 😀 Men jag har en liten fundering som jag hoppas att du kanske ska kunna hjälpa mig med. 🙂 Låt oss säga att jag ska planera in ett möte i nästa vecka, vart är det jag skriver det? :/ I en vanlig kalender så skriver man ju in det på den dagen och tiden, men jag är lite tveksam på vart det ska hamna i min BuJo så att jag inte dubbelbokar mig och så. 🙂

     1. Okej, det är nog kanske den varianten som jag får göra 🙂 Har ju typ scouterna varje torsdag och det står i min ”vanliga” kalender, men det kändes inte som att det fanns något bra sätt att få in det i min BuJo. Ska absolut kolla på filmen, tack för tipsen! ^_^

 4. Ohhh jag älskar så mycket att lilla på ditt nya liv! Hoppas Max mår bättre snart! Jag började ochså en bullet journal för bröllopen men jag har igen tid för att göra den lika fina sidor!
  Puss
  Johanna

  1. Fint Johanna! ❤ Jag önskar jag hade mer tid till att dekorera. Tyvärr blir det inte alltid bra heller men det är bara att skriva på tänker jag. ☺️? Kan tänka mig att det är perfekt med BuJo inför bröllopet! Så spännande ?

 5. Så himla bra länk till Buzzfeed, har ju också varit himla sugen ett tag att veta mer om BuJo! Har bara sett små hintar om det och känt mig helt frälst innan jag ens visste vad det gick ut på, haha!
  Ni har jag också startat igång och känns himla fint! Det är som att det öppnas upp en helt ny värd där allt går att länka ihop. Lite samma frälsning som när jag förstod hur jag ska använda tags/etiketter på bloggen på rätt sätt, fniss!
  Blir även sjukt sugen på att kicka igång mer med youtube med din härliga vlog som inspiration! 😀
  Trevlig helg Elin!
  Hälsningar
  Anna

 6. Pingback: Vad är Bullet Journal? - Anna Finnborg

 7. Hej! Lite sen på det här inlägget men… Vad skulle du säga är det bästa med Bullet Journal? Dvs – varför har du fortsatt att använda det? Förutom att det är najs att använda penna och papper 🙂

 8. Pingback: Gör något nytt & behovet av en "reset" knapp - hur gör du?

 9. Pingback: Sanningen om livet med årets julklapp elcykel ⚡️? - Teknifik

 10. Pingback: Vad är Bullet Journal? - Vildkraft - frigör din inre glöd

 11. Pingback: Lista: Sammanfattning av 2017 - Teknifik

 12. Pingback: Vad är Bullet Journal? - Vildkraft - frigör din inre glöd

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering