Vad fan håller jag på med – personlig och proffsig entreprenörspodd


Nu var det ju himlans längesedan jag delade med mig av ett podcast-tips! Det är för att jag helt enkelt inte lagt lika mycket tid som jag annars brukar på att lyssna på podd. En podd som jag dock följt slaviskt den senaste tiden, eftersom mitt huvud är helt inne på entreprenörsskap just nu är ”Vad fan håller jag på med?” Med Alexandra Bylund och Linda Hörnfeldt.
Ni känner ju redan till Linda som driver Influencers of Sweden och en annan favoritpodd, We are influencers. Alexandra Bylund är en inspirerande entreprenör och PT som driver byrån Mama Said Media, som bland annat gör mycket poddar.
I ”Vad fan håller jag på med?” pratar de om olika aspekter av att vara egen företagare och entreprenör. Som hur man balanserar jobb/privatliv, om att ta in investeringar, att sätta mål och andra jättebra och viktiga saker.
Det jag verkligen gillar med podden är att det dels är ett väldigt avslappnat och personligt samtal och dels att Linda och Alexandra har lite olika perspektiv att komma med och är på lite olika stadier i sitt företagande även om båda är erfarna och duktiga.
Jag har lärt mig jättemycket av att lyssna på den så om du driver eget eller funderar på att göra det tycker jag absolut du ska kolla in den här podden.

Vilka är era favoritpoddar inom företagande och entreprenörsskap?

20 reaktioner på ”Vad fan håller jag på med – personlig och proffsig entreprenörspodd”

 1. Tack för tips! Med en så nystartad podd är det svårt att avgöra om jag gillar tonen och innehållet än, men jag ska kika in hos dom igen framöver och lyssna när de har ännu fler avsnitt ute! Det jag hört so far verkar lovande.

 2. Hej! Så roligt att du (och ni andra såklart!) gillar vår podd med Alexandra och Linda – det är en av våra personliga favoriter. Tack! Så kul att få följa dig här inne också, vi är väldigt imponerad över vad du åstadkommit på så kort tid!

 3. Äsch, nu kom jag til senaste avsnittet men valde att stänga av. Jag håller med om att det är trevligt med lite avslappnat prat i bakgrunden, men när jag ska sitta och lyssna på hur någon går runt med en dator för att en annan ska hämta hämtmat… äh. Hellre mer prat om sådant som är värdefullt för mig som företagare. Jag lyssnar inte för att fördriva tiden 🙂

  1. Jag håller med om att det kan vara irriterande om man hoppar in i en podd och det första man möter är ett sådant avsnitt. Vet inte om det kan löna sig att börja lyssna från början… kanske? 🙂

    1. Ja, började med första men blir inte tålmodigare v det, snarare tvärtom. Precis som jag läser din blogg för det bra innehållet lyssnar jag på poddar för att de är intressanta 🙂 inte bara tidsfördriv i mitt fall.

  1. Nej smaken är som baken! Jag lyssnar också för att de är intressanta, inte bara för tidsfördriv. (Gud den som hade tid att fördriva?!). 🙂 Allt passar inte alla. Allt passar inte alla i samma tid heller. Något som jag vill lyssna på idag kanske jag inte alls hade varit sugen på för några månader sen osv. Men du är ju såklart fri att lyssna på precis vad du vill! 🙂

 4. Pingback: Bra saker jag läst, lyssnat och sett på nyligen.

 5. Inser att jag inte kommenterat på detta, shame on me! TACK Elin för dina fina ord, gjorde mig så himla, himla glad! 😀 Och vi ska försöka svamla mindre, inser att det blivit en del sådant på sistone men vill inte för den skull tappa personligheten, det är ju liksom vi! 🙂

 6. Kan inte göra annat än hålla med dig, gillar verkligen podden och blir oerhört inspirerad av den!
  Tycker Framgångspodden är en annan riktigt bra podd inom kategorin företagande och entreprenörskap. Gillar att höra om hur andra gjort och få tips på hur en själv kan tänka/göra! 🙂

 7. Pingback: Två poddar du kan höra mig i - Teknifik

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering