Inspireras av youtubestjärnan och sälj-proffset Therese Lindgren Ett väldigt specifikt podcast-tips om ett avsnitt från We are influencers.

therese-lindgren

Eftersom Better Bloggers bytt namn till Influencers of Sweden så har också podcasten BloggBusiness bytt namn till: We are influencers.

Det senaste avsnittet är med youtubestjärnan Therese Lindgren och jag lyssnade på det på bussen hem från vår Workation i Norrtälje. Då var min hjärna helt full med nya idéer och tankar kring det här jobbet jag håller på och skapar för mig själv.

Therese Lindgren är en så otroligt fascinerande person tycker jag. När jag såg några av hennes videos för första gången kände jag först: äsch det här är ingenting för mig. Men sedan har hon ändå fastnat på något sätt. Jag följer inte hennes kanal men jag kollar lite videos då och då.

Det som är så intressant med henne, tycker jag, är att hon har så många olika sidor. Hon är sprallig och glad, men har också en historia av psykisk ohälsa. Hon älskar smink och kläder, men är också teknikintresserad och har gjort en serie med Therese testar teknik för att peppa fler att plugga teknik (SÅ BRA!). Älskar det!

En sak som väldigt tydligt framgår i podden när hon pratar med Linda Hörnfeldt är att hennes framgång inte på något sätt bygger på “tur” eller yttre omständigheter. Hon är otroligt medveten businesswoman och en galet skarp säljare. Det påminner mig lite om Blondinbella. Medan allmänheten står och skakar på huvudet åt “blonda tjejer på internet som bara pratar om ytligheter” så bygger de sina imperium.

Hur som helst. Kan verkligen rekommendera avsnittet om ni är nyfikna på det här med Youtube eller bara vill höra en persons intressanta resa.

Kom jättegärna med podcast-tips för jag känner att jag behöver ny inspiration! 👇

 

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 28 times, 1 visits today)

16 Kommentarer

 1. Jeanette 22 november, 2016 at 12:52

  Håller med. Har sett en del av hennes videos när jag hade en Youtube period 🙂 Det är otroligt vad olika sidor man kan ha ändå.

  Svara
 2. Carin 22 november, 2016 at 20:27

  Gissar att du redan har koll på En podd om teknik, det är min favvo för teknikdiskussioner på svenska. Annars är No such thing as a fish min absolut favorit alla kategorier!

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 22 november, 2016 at 20:31

   Supertack för tips! Har sett att en podd om teknik finns men faktiskt inte lyssnat på den – men kanske borde ge den en chans. 🙂 Den andra har jag aldrig ens hört om så det kändes ju VÄLDIGT spännande. TACK.

   Svara
 3. Clara Edvinsson 22 november, 2016 at 22:41

  Jag tyckte det podd-avsnittet var jätteintressant!

  Svara
 4. JohannaN 23 november, 2016 at 10:27

  Du har kanske redan tipsat om denna, men jag har senaste veckan totalfastnat för Rättegångspodden efter att två kompisar oberoende av varandra tipsade mig!

  Svara
   1. JohannaN 23 november, 2016 at 18:15

    Ja gör det. Varnar dock för beroende =)

    Svara
 5. FREEDOMtravel 24 november, 2016 at 07:25

  Alltså, jag är så efter när det gäller Youtube. Jag har inte ens fattat hur man gör när man följer en Youtube-kanal, haha. Vi har faktiskt en själva (med en eller två följare kanske, haha), men har bara använt den för att ladda upp filmer, så vi kan visa dem på bloggen… Skärpning, jag vet!

  Svara
 6. Anna 24 november, 2016 at 16:17

  Min absoluta favorit: Fulkultur-podden! Så fantastiskt nördig, älskart!

  Svara
   1. Anna 27 november, 2016 at 21:42

    Hur blir jag av med hjärtat när jag kommenterar? Du använder inte gravatar som bilder?

    Svara
 7. Anna 27 november, 2016 at 21:42

  Haha, och där kom min gravatar med, då var det inget!

  Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *