Inspireras av youtubestjärnan och sälj-proffset Therese Lindgren

therese-lindgren
Eftersom Better Bloggers bytt namn till Influencers of Sweden så har också podcasten BloggBusiness bytt namn till: We are influencers.
Det senaste avsnittet är med youtubestjärnan Therese Lindgren och jag lyssnade på det på bussen hem från vår Workation i Norrtälje. Då var min hjärna helt full med nya idéer och tankar kring det här jobbet jag håller på och skapar för mig själv.
Therese Lindgren är en så otroligt fascinerande person tycker jag. När jag såg några av hennes videos för första gången kände jag först: äsch det här är ingenting för mig. Men sedan har hon ändå fastnat på något sätt. Jag följer inte hennes kanal men jag kollar lite videos då och då.
Det som är så intressant med henne, tycker jag, är att hon har så många olika sidor. Hon är sprallig och glad, men har också en historia av psykisk ohälsa. Hon älskar smink och kläder, men är också teknikintresserad och har gjort en serie med Therese testar teknik för att peppa fler att plugga teknik (SÅ BRA!). Älskar det!
En sak som väldigt tydligt framgår i podden när hon pratar med Linda Hörnfeldt är att hennes framgång inte på något sätt bygger på ”tur” eller yttre omständigheter. Hon är otroligt medveten businesswoman och en galet skarp säljare. Det påminner mig lite om Blondinbella. Medan allmänheten står och skakar på huvudet åt ”blonda tjejer på internet som bara pratar om ytligheter” så bygger de sina imperium.
Hur som helst. Kan verkligen rekommendera avsnittet om ni är nyfikna på det här med Youtube eller bara vill höra en persons intressanta resa.

Kom jättegärna med podcast-tips för jag känner att jag behöver ny inspiration! ?

 

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

16 reaktioner på ”Inspireras av youtubestjärnan och sälj-proffset Therese Lindgren”

  1. Gissar att du redan har koll på En podd om teknik, det är min favvo för teknikdiskussioner på svenska. Annars är No such thing as a fish min absolut favorit alla kategorier!

  2. Du har kanske redan tipsat om denna, men jag har senaste veckan totalfastnat för Rättegångspodden efter att två kompisar oberoende av varandra tipsade mig!

  3. Alltså, jag är så efter när det gäller Youtube. Jag har inte ens fattat hur man gör när man följer en Youtube-kanal, haha. Vi har faktiskt en själva (med en eller två följare kanske, haha), men har bara använt den för att ladda upp filmer, så vi kan visa dem på bloggen… Skärpning, jag vet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!