Inspireras av youtubestjärnan och sälj-proffset Therese Lindgren

therese-lindgren
Eftersom Better Bloggers bytt namn till Influencers of Sweden så har också podcasten BloggBusiness bytt namn till: We are influencers.
Det senaste avsnittet är med youtubestjärnan Therese Lindgren och jag lyssnade på det på bussen hem från vår Workation i Norrtälje. Då var min hjärna helt full med nya idéer och tankar kring det här jobbet jag håller på och skapar för mig själv.
Therese Lindgren är en så otroligt fascinerande person tycker jag. När jag såg några av hennes videos för första gången kände jag först: äsch det här är ingenting för mig. Men sedan har hon ändå fastnat på något sätt. Jag följer inte hennes kanal men jag kollar lite videos då och då.
Det som är så intressant med henne, tycker jag, är att hon har så många olika sidor. Hon är sprallig och glad, men har också en historia av psykisk ohälsa. Hon älskar smink och kläder, men är också teknikintresserad och har gjort en serie med Therese testar teknik för att peppa fler att plugga teknik (SÅ BRA!). Älskar det!
En sak som väldigt tydligt framgår i podden när hon pratar med Linda Hörnfeldt är att hennes framgång inte på något sätt bygger på ”tur” eller yttre omständigheter. Hon är otroligt medveten businesswoman och en galet skarp säljare. Det påminner mig lite om Blondinbella. Medan allmänheten står och skakar på huvudet åt ”blonda tjejer på internet som bara pratar om ytligheter” så bygger de sina imperium.
Hur som helst. Kan verkligen rekommendera avsnittet om ni är nyfikna på det här med Youtube eller bara vill höra en persons intressanta resa.

Kom jättegärna med podcast-tips för jag känner att jag behöver ny inspiration! ?

 

16 reaktioner på ”Inspireras av youtubestjärnan och sälj-proffset Therese Lindgren”

  1. Gissar att du redan har koll på En podd om teknik, det är min favvo för teknikdiskussioner på svenska. Annars är No such thing as a fish min absolut favorit alla kategorier!

  2. Du har kanske redan tipsat om denna, men jag har senaste veckan totalfastnat för Rättegångspodden efter att två kompisar oberoende av varandra tipsade mig!

  3. Alltså, jag är så efter när det gäller Youtube. Jag har inte ens fattat hur man gör när man följer en Youtube-kanal, haha. Vi har faktiskt en själva (med en eller två följare kanske, haha), men har bara använt den för att ladda upp filmer, så vi kan visa dem på bloggen… Skärpning, jag vet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering