Två poddar du kan höra mig i


Som ni vet så älskar jag ju att lyssna på podcasts och gör det ungefär precis hela tiden. Något jag också älskar är ju såklart att vara med i podcasts! Denna vecka så kommer det ut två grymma poddar där jag intervjuats om min blogg och mitt företagande.
Jag är inne i en väldigt intensiv period just nu. Massor av föreläsningar och imorgon river vi av Sociala medierdagen som vi planerat i några månader nu. Därför känns det riktigt fint att kunna bjussa på två sådana här godbitar där jag fått möjlighet att dela med mig av massor av grejor kring att ha en strategi, blogg som affärsidé, hur jag säljer, hur jag jobbar med SEO med mera mer mera.

We are influencers

We are influencers är Influencers of Swedens podcast som görs av Linda Hörnfeldt, såklart! Det känns så HIMLA fint att få bli en del av denna podd där precis alla mina blogg-idoler intervjuats. Underbara Clara, Sandra Beijer, Josefin och Vanja, Emily Dahl, Therese Lindgren och mååånga fler.
Sommaren ett år innan jag startade bloggen minns jag tydligt att jag låg på en strand i Skåne, tittade på vågorna och lyssnade på avsnitt efter avsnitt av den här podden. Jag sög i mig massor av tips, insikter och kunskap inför skapandet av Teknifik.
Och nu har jag själv fått berätta om mina två år som bloggare! Tänk va?!

► Lyssna på avsnittet av We are influencers med mig här

… eller där poddar finns, som man brukar säga.

På insidan

På Insidan är en podcast producerad av grymma byrån Mama Said Media i Malmö. Där intervjuar de framförallt företag på Media Evolution City i Malmö men även ”vänner”. Den kategorin jag hamnar i. Allt med fokus på att få en inblick i olika företag, hur de jobbar och vad de har för specialkunskaper att dela med sig av.
Alexandra Bylund intervjuade mig om att ha en blogg som företagsidé, hur jag tänkt när jag byggt upp bloggen och konkreta tips för företagare som funderar på att starta blogg.

► Lyssna på avsnittet av På insidan där jag är med här

eller var du vill!
Förresten!
Om du vill höra Linda och Alexandra prata med varandra (helt utan mig) kan du såklart lyssna på deras entreprenörspodd ”Vad fan håller jag på med?” som jag tipsat om förut. Lite kul att de båda kom på att intervjua mig typ samtidigt? Great minds osv… ?

Önskar er god lyssning och har du feedback/kommentarer om avsnitten får du gärna berätta här nedanför. ✨

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

5 reaktioner på ”Två poddar du kan höra mig i”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!