Två poddar du kan höra mig i Jag har varit med i We are influencers och På insidan och pratat om min blogg.

Som ni vet så älskar jag ju att lyssna på podcasts och gör det ungefär precis hela tiden. Något jag också älskar är ju såklart att vara med i podcasts! Denna vecka så kommer det ut två grymma poddar där jag intervjuats om min blogg och mitt företagande.

Jag är inne i en väldigt intensiv period just nu. Massor av föreläsningar och imorgon river vi av Sociala medierdagen som vi planerat i några månader nu. Därför känns det riktigt fint att kunna bjussa på två sådana här godbitar där jag fått möjlighet att dela med mig av massor av grejor kring att ha en strategi, blogg som affärsidé, hur jag säljer, hur jag jobbar med SEO med mera mer mera.

We are influencers

We are influencers är Influencers of Swedens podcast som görs av Linda Hörnfeldt, såklart! Det känns så HIMLA fint att få bli en del av denna podd där precis alla mina blogg-idoler intervjuats. Underbara Clara, Sandra Beijer, Josefin och Vanja, Emily Dahl, Therese Lindgren och mååånga fler.

Sommaren ett år innan jag startade bloggen minns jag tydligt att jag låg på en strand i Skåne, tittade på vågorna och lyssnade på avsnitt efter avsnitt av den här podden. Jag sög i mig massor av tips, insikter och kunskap inför skapandet av Teknifik.

Och nu har jag själv fått berätta om mina två år som bloggare! Tänk va?!

► Lyssna på avsnittet av We are influencers med mig här

… eller där poddar finns, som man brukar säga.

På insidan

På Insidan är en podcast producerad av grymma byrån Mama Said Media i Malmö. Där intervjuar de framförallt företag på Media Evolution City i Malmö men även “vänner”. Den kategorin jag hamnar i. Allt med fokus på att få en inblick i olika företag, hur de jobbar och vad de har för specialkunskaper att dela med sig av.

Alexandra Bylund intervjuade mig om att ha en blogg som företagsidé, hur jag tänkt när jag byggt upp bloggen och konkreta tips för företagare som funderar på att starta blogg.

► Lyssna på avsnittet av På insidan där jag är med här

eller var du vill!

Förresten!

Om du vill höra Linda och Alexandra prata med varandra (helt utan mig) kan du såklart lyssna på deras entreprenörspodd “Vad fan håller jag på med?” som jag tipsat om förut. Lite kul att de båda kom på att intervjua mig typ samtidigt? Great minds osv… 😁

Önskar er god lyssning och har du feedback/kommentarer om avsnitten får du gärna berätta här nedanför. ✨

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

5
(Visited 86 times, 1 visits today)

5 kommentarer

 1. Alexandra 19 mars, 2018 at 07:17

  Finfina poddar 😍
  Lyssnade också på dig i Lindas podd – så inspirerande!

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 19 mars, 2018 at 08:14

   Ja men visst är det?! ☺️😉 Kul att få sitta och nörda så mycket kring sina favoritämnen med två riktigt insatta personer liksom.

   Reply
 2. Wilda 30 mars, 2018 at 09:51

  Åh du är så inspirerande! Skrev en hel A4 med tips från ditt avsnitt som jag ska ha med mig framåt <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *