Drömmen om CES


Just nu pågår den största händelsen på året i tech-världen. Nämligen CES, The International Consumer Electronics Show. En gigantisk teknik/pryl-mässa i Las Vegas, USA.
På mässan visar nya som gamla teknikföretag upp sina senaste innovationer och visar riktningen för framtiden. För en tech-nörd, teknikbloggare och journalist som mig är det givetvis den ultimata drömmen.
Att i flera dagar få gå runt bland det senaste i tech-världen, robotar, VR-upplevelser, drönare och upptäcka nya favoritföretag och nytänkare. AAAH! Dör lite när jag tänker på det.
Men som en liten (inte så rik) tech-bloggare i Sverige får jag nöja mig med att följa The Verges eminenta bevakning och alla mina andra tech-sidor och youtubefavoriters inlägg.

Men jag har en dröm…

… och en riktig tanke. Vad tror ni om att jag försöker ta mig dit nästa år?! På något jäkla vis ska det väl gå. Hitta ett tech-företag som vill sponsra (eller flera?). Kan ju t.ex. bevaka deras närvaro där, skriva trendrapporter eller vad som helst. Skulle även kunna pitcha frilans-idéer till svenska medier.
För visst hade det varit fett?!?!
Teknifik på CES 2018. Fasen! Måste fixa det. Jag bara måste. Jag har ju ett år på mig att försöka styra ihop det. Wish me luck!!! ?

Har ni något dröm-event som ni jättegärna skulle vilja åka på? Vad tror ni om min dröm – är det möjligt? ✨?✨

Btw vad tycker ni om Teknifik-mönstret jag unnade mig att pyssla ihop idag? Så här kan du göra ett eget!

8 reaktioner på ”Drömmen om CES”

 1. Du kommer att greja det, det är jag heeelt övertygad om! Du hittar ett sätt.
  Själv har jag också en dröm (ja, jag har drömmar om framtiden fast jag är snart 55 år…), men det är inget event. Jag drömmer om att utbilda mig till yogalärare, och jag har börjat spara till det nu!

 2. Åsa Nilsdotter

  Hej! Självklart ska du åka till CES 2018!!! Min dröm har varit att åka till Australien och för precis ett år sedan bestämde jag/vi oss för att nu skulle det bli verklighet. Klockan är nu 7.54 på morgonen och vi är i Adelaide, Australien. Efter att också besökt Sydney (nyårsfyrverkerierna!) och Perth kan jag säga att det är ett fantastiskt land!
  Och apropå ålder som jag såg i en annan kommentar, drömmar har ingen åldersgräns (jag är 54…). För övrigt så är din blogg mycket bra! Hälsningar från ”down under ” Åsa

 3. Det klarar du!! Så imponerad av ditt driv och hur du får saker att hända!! ? Håller på dig. ?
  Men jag tror att mässan är i Las Vegas? (obs! försöker absolut inte vara dryg!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering