Här är alla som gjort min kod-resa till Barcelona möjlig! Tack vare alla som bidrog till crowdfundingen så får jag leva min dröm 4-9 september på 100 Tjejer kodar i Barcelona.

tack_barcelona blogg

Tänk vad tiden går! I flera månader har jag längtat och snart är dagen här. Snart åker jag till Arlanda och hoppar på flyget till Barcelona och 100 Tjejer kodar. Ett kodläger där jag under en veckas tid, mellan 4-9 september, tillsammans med andra brudar ska bli bättre på att koda samt hänga, snacka och ha det allmänt härligt.

Och det skulle inte varit möjligt utan er ❤️

Alla ni som bidrog till kampanjen och alla ni som hjälpte till att sprida den genom att gilla, dela, peppa och RT:a. Pengarna kom in i tid och jag hängde på låset när biljetterna släpptes och de tog slut på några sekunder! Så stort var intresset!!! Galet.

Jag lovade då att jag skulle tacka alla som bidrog i ett inlägg – det skulle kommit i april. Heh. Nu är det augusti. Men jag hoppas alla ska känna sig riktigt tackade nu istället.

Precis som utlovat så kommer ALLA som bidragit med här. De som specifikt godkänt det via mail står med för- och efternamn och eventuell länk. Övriga med förnamn enbart. Hoppas det är okej med alla. En har bett att inte stå med också.

Det var lite förvirring nämligen i själva kampanjen för vissa skänkte via “perks”-knapparna och andra helt utan att välja perks. Vilket gjorde att jag inte visste om vissa ville stå med och andra inte eller om det bara blev lite tokigt. Därför skickade jag ut mailen. Om du var med och bidrog och vill stå med med helt namn och länk – maila hello@teknifik.se!

Här är alltså alla ni som gjort det här möjligt:

Teknifik-sponsorer

Alexander Forstbach
Fredrik Wass
Magnus Lander
Å

Teknifik-supporters

Amanda
Andreas Bylund
Björn
Charlotte
Claes
Elin
Jennie
Jens Backeman/@jbackeman
Johanna och Erik
Jonas
Karin
Karolina
Nadine Svensson
Olof
Patrik
Pontus
San
Signe Brockman/@signebrockman
Tommy k Johansson

Teknifik-kompisar

AlpakkaAnna
Björn
Carl
Elin
Lo
Marina
Oscar
Pelle
Philip Daveby
Tatiana
Thomas Hermansson

 Tack barcelona crowdfunding 100 tjejer kodar

Följ mig och mitt äventyr på 100 Tjejer Kodar i Barcelona här på bloggen, på min Youtube-kanal och på sociala medier – planet lyfter 3 september 👏😁

Instagram: @teknifik

Twitter: @elinhaggberg

Snapchat: elin.haggberg

Den här sponsorrutan…

… kommer finnas med på alla inlägg som har med Barcelona-resan att göra om det inte är ett inlägg sponsrat av ett företag. ⬇️

Det här inlägget har möjliggjorts via crowdfunding.

Inlägget presenteras av

Alexander Forstbach, Fredrik Wass, Magnus Lander, Å

tillsammans med

Amanda, Andreas Bylund, Björn, Charlotte, Claes, Elin, Jennie, Jens Backeman- @jbackeman, Johanna och Erik, Jonas, Karin, Karolina, Lars Häggberg, Linda Maria Martinson, Nadine Svensson, Nenne Häggberg, Olof, Patrik, Pontus, San, Signe Brockman - @signebrockman, Tommy k Johansson.

samt alla andra som bidrog till kampanjen!

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 12 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *