Här är alla som gjort min kod-resa till Barcelona möjlig!

tack_barcelona blogg
Tänk vad tiden går! I flera månader har jag längtat och snart är dagen här. Snart åker jag till Arlanda och hoppar på flyget till Barcelona och 100 Tjejer kodar. Ett kodläger där jag under en veckas tid, mellan 4-9 september, tillsammans med andra brudar ska bli bättre på att koda samt hänga, snacka och ha det allmänt härligt.

Och det skulle inte varit möjligt utan er ❤️

Alla ni som bidrog till kampanjen och alla ni som hjälpte till att sprida den genom att gilla, dela, peppa och RT:a. Pengarna kom in i tid och jag hängde på låset när biljetterna släpptes och de tog slut på några sekunder! Så stort var intresset!!! Galet.
Jag lovade då att jag skulle tacka alla som bidrog i ett inlägg – det skulle kommit i april. Heh. Nu är det augusti. Men jag hoppas alla ska känna sig riktigt tackade nu istället.
Precis som utlovat så kommer ALLA som bidragit med här. De som specifikt godkänt det via mail står med för- och efternamn och eventuell länk. Övriga med förnamn enbart. Hoppas det är okej med alla. En har bett att inte stå med också.
Det var lite förvirring nämligen i själva kampanjen för vissa skänkte via ”perks”-knapparna och andra helt utan att välja perks. Vilket gjorde att jag inte visste om vissa ville stå med och andra inte eller om det bara blev lite tokigt. Därför skickade jag ut mailen. Om du var med och bidrog och vill stå med med helt namn och länk – maila hello@teknifik.se!

Här är alltså alla ni som gjort det här möjligt:

Teknifik-sponsorer

Alexander Forstbach
Fredrik Wass
Magnus Lander
Å

Teknifik-supporters

Amanda
Andreas Bylund
Björn
Charlotte
Claes
Elin
Jennie
Jens Backeman/@jbackeman
Johanna och Erik
Jonas
Karin
Karolina
Nadine Svensson
Olof
Patrik
Pontus
San
Signe Brockman/@signebrockman
Tommy k Johansson

Teknifik-kompisar

AlpakkaAnna
Björn
Carl
Elin
Lo
Marina
Oscar
Pelle
Philip Daveby
Tatiana
Thomas Hermansson

 Tack barcelona crowdfunding 100 tjejer kodar

Följ mig och mitt äventyr på 100 Tjejer Kodar i Barcelona här på bloggen, på min Youtube-kanal och på sociala medier – planet lyfter 3 september ??

Instagram: @teknifik
Twitter: @elinhaggberg
Snapchat: elin.haggberg

Den här sponsorrutan…

… kommer finnas med på alla inlägg som har med Barcelona-resan att göra om det inte är ett inlägg sponsrat av ett företag. ⬇️
[includeme file=”sponsorerbarcelona.php”]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering