Vi klarade det – Barcelona här kommer jag! Crowdfundingen gick i mål på under 24 timmar och min dröm går i uppfyllelse!

vi klarade det

Helt otroligt!!! Min telefon plingade oavbrutet igår och jag fick tillslut lov att ta en lång promenad och kolla på fåglar och vatten för att typ lugna ned mig. Det – var – så – galet! Så mycket glada tillrop, pepp och såklart bidrag till kampanjen. När jag skulle sätta ihop kampanjen, vilket tog sitt lilla tag, så tänkte jag “jag tar ett kort tidsspann ändå, då kanske det blir mer angeläget”. Så jag satte 16 dagar. Insamlingen nådde sitt mål efter mindre än 24 timmar. MINDRE ÄN 24 TIMMAR! Helt helt galet. Så otroligt många delningar, RT:s, peppmeddelanden och gud jag vet inte vad.

Ett verkligt och genuint jättetack till alla ni fina som engagerade er på olika sätt!

Jag satt flera gånger med tårar i ögonen här framför datorn när jag såg namnen på de som skänkt pengar, de fina meddelandena folks skrev när de delade i sociala medier och såg hur den lilla mätaren på indiegogo sakta men säkert rörde sig framåt.

Och vet ni vad…

tjejer kodar biljett

Jag hängde på låset och köpte en biljett direkt när de släpptes!!! Så nu är det klart och betalt – helt enkelt. Det fanns fem spår att välja på för kodlägret – och jag valde detta. Det kändes som det spåret som bäst passade in på det jag vill utveckla i mitt eget kodande och mina förkunskaper. Tror det kommer bli alldeles kanon!

Det går fortfarande jättebra att bidra!

Jag kan dock inte avsluta kampanjen tidigare än dagarna jag satte ut. Så den kommer ligga kvar fram till sista mars. Jag satte målet på €840 för det kändes lite realistiskt sådär och vad jag tänkte att jag ändå skulle kunna mäkta med på egen hand sen. Biljetten kostade 5040 kr eftersom jag nu kunde köpa early bird (yay!). Men sen tillkommer ju kostnader för:

 • Flygbiljett
 • Boende för en vecka
 • Mat för en vecka

Så om du inte hann bidra i den första rundan och skulle vilja supporta mig, den här bloggen och min nu bokade drömresa till 100 Tjejer Kodar så går det jättebra att skicka in ett litet bidrag via kampanjen här. Pengarna kommer inte betalas ut till mig förrän 15 dagar efter att kampanjen avslutats – om någon undrar hur det funkar. Lite försvinner också i avgifter till Indiegogo och Paypal (runt 5%). Hur som helst så har ju kampanjen redan gått över målet så jag så otroligt tacksam, ödmjuk och glad över vad vi uppnått. 💖

Swish swish

Vissa har också bett om att få swisha – nu när kampanjen gått i mål så går ju det hur bra som helst, då kan jag bara lägga in pengarna på samma konto där de andra Barca-pengarna kommer hamna sen. Mitt telefonnummer, som också gäller för Swish, står i sidmenyn under kontakt (på mobilen kommer det om du scrollar nedanför själva CV:t) på min sida här. Skriv gärna en mailadress i meddelandefältet bara så jag kan kontakta dig sen angående tack-länkarna etc. 😊 👌

✈️ 🏖 💻 🍹

Nu är jag så enormt peppad och kommer längta ihjäl mig efter september. Om du är en kodintresserad brud och också har kirrat biljett får du hemskt gärna höra av dig. Kommentera här på bloggen eller skriv till mig på twitter så kan vi knyta lite kontakt redan innan (sånt är ju alltid kul!).

What about the perks?

Kommer så snart kampanjen är avslutad skicka ut någon form av mail till alla som bidragit och ta in vilka namn och eventuella länkar ni vill ha med i tack-listan och den speciella spons-rutan jag ska koda ihop och lägga in på alla inlägg (inklusive det här!). Det kommer bli klart i april har jag lovat i kampanjen så det ska jag såklart hålla!

Herrejössanes nu måste jag försöka landa lite här och dessutom fixa med lite andra blogginlägg. T.ex. har vi ju det där väldigt spännande experimentet som jag ska genomföra nästa vecka… mer om det imorn…

#17

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 9 times, 1 visits today)

4 Kommentarer

 1. Sandra 18 mars, 2016 at 07:44

  Men shit vad roligt och peppigt! 😀

  Svara
 2. Anna María 22 mars, 2016 at 06:20

  Så kul! Jag hängde också på låset och var verkligen inne exakt när biljetterna släpptes. Men min kurs tog slut på 1. EN sekund. Jag ska försöka nästa omgång igen när de släpper biljetter. Håll tummarna för mig då 🙂

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 22 mars, 2016 at 06:46

   Är det saaant?! Alltså det är verkligen galet. Jag håller alla tummar och tår verkligen 🙏

   Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *