Nej nu trycker jag på paus

tar paus blogg
Vet ni vad, det är så himla tråkigt, men jag har blivit sjuk. Igen. Som ni vet har jag tampats med en seg förkylning som i stundom blivit influensa under hela våren. Nu har jag varit så glad för jag har varit frisk i lite mer än två veckor. Så i förrgår fick jag så hemskt ont i halsen och nu ligger jag här igen. Däckad. Jätteförkyld. Snurrig.
Jag orkar bara inte med mer av den här skiten!
Jag vet inte hur många som påpekat för mig att jag antagligen är sjuk hela tiden pga stress men det konstiga är att jag inte känner mig stressad? Visst kan jag känna mig lite stressad någon stund ibland men inte liksom generellt. Tycker inte att jag haft mer att göra överlag den här terminen än jag brukar.
Hur som helst så tänker jag att oavsett hur jag känner mig så ska jag lyssna på kroppen. Jag driver den här bloggen som en nästan-heltids-sysselsättning vid sidan av heltidsstudier, ideellt engagemang, frilansjobb och extrajobb. Det är klart att det blir mycket. Kanske har jag hamnat i en ond cirkel av virus m.m. som helt enkelt skalat bort mina vanliga marginaler. Dessutom har jag kämpat med att försöka spela derby trots sjukdom vilket inte heller varit helt smart.
Därför trycker jag på paus nu. Tar en helt ledig helg och tvingar mig själv att bara vila. Verkligen bara bara vila. Jag ska inte blogga, inte kolla statistik, inte hänga så mycket på sociala medier. Bara sträckkolla film och sitta under ett täcke och tycka synd om mig själv (eller något).
Så… there goes #blogg100 för mig. Jag kom lite mer än halvvägs. Jag kommer säkert blogga mer eller mindre varje dag i framtiden ändå men just nu tror jag det är bra att ta bort ”krav”-känslan. För tar jag mig an en utmaning så vill jag genomföra den – kosta vad det kosta vill typ.
Passa på att läsa ikapp alla inlägg ni missat så länge så hörs vi igen nästa vecka! Trevlig helg och krya på mig ?

8 reaktioner på ”Nej nu trycker jag på paus”

 1. Det är fantastiskt att du har kommit halvvägs med #blogg100. Väldigt inspirerande o bra bloggat! Mitt rekord är #6 och för mig är det obegripligt att någon som har andra jobb eller fritidsaktiviteter kan hinna/orka blogga 100 dagar i sträck. Krya på dig!

 2. Hej Elin
  Fick ett par avstressande rader av en dam i ålder av 94 härom veckan och nu skickar jag hennes kloka ord vidare till dej.
  ”Tänk klart”
  ”Känn varmt”
  ”Handla lugnt”
  ”Misströsta aldrig”
  Hon kunde säkert ha skrivit ”Hetsblogga inte”

 3. Jag känner som en slags sympatisk lättnad när jag läser detta.
  Har imponerats så jäkla mycket av dig genom den här #blogg100-resan och inte fattat hur du orkat/hunnit skapa såna bra inlägg på daglig basis. Det är verkligen inget misslyckande att pausa eller hoppa av. Inläggen är lika bra ändå, och att komma halvvägs är en tillräckligt grym prestation. Ingen vinner på att man bränner ut sig och blir sjuk av stress på kuppen.
  Ta det lugnt nu och krya på dig. Du är awesome. <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering