Är du med på #Blogg100?

blogg100 utmaning blogga
Den här bilden fixade jag faktiskt på två röda i appen Infltr som jag berättade om häromdagen. Så snabbt att skicka bilden till Photoshop! Så det blev precis som jag förutspådde i min recension 🙂

Så, den gamle bloggveteranen och digitala experten Fredrik Wass (aka Bisonblog) peppade mig att haka på hans projekt #blogg100 som han kört i några år.
Det är en utmaning som går ut på att från och med 1 mars blogga varje dag i hundra dagar, helt enkelt! Jag tänker att det kan bli ett jättebra sätt för mig att verkligen komma loss med bloggandet, släppa lite på prestationsångesten (ja, den finns där) och börja göra lite kortare inlägg mellan mina mer längre.
Jag tänker mig att jag fortfarande kommer posta mina genomarbetade guider, instruktioner osv en eller två gånger i veckan precis som nu. Plus såklart PoddTisdag och AppTorsdag! Däremellan tänker jag berätta om vad jag pysslar med om dagarna (som det här inlägget), dela intressanta och roliga saker jag hittar på nätet och ja sånt där ni vet.
Ni som bloggar – häng på ni också vetja! Kontinuitet och blogg-flow är två viktiga delar för att få en framgångsrik blogg med många följare. Här kan ni läsa mer om Blogg100 och anmäla er till den officiella deltagarlistan (om ni vill).

Fortsätt gärna komma med önskemål på inlägg ni vill läsa! Både de lite mer långa grejerna och de lite mindre, mer personliga. Har t.ex. fått önskemål på inlägg om hur man fixar en riktigt snygg bloggheader, hur man installerar WordPress, enklare filmredigering, Photoshop-tutorials m.m.

3 reaktioner på ”Är du med på #Blogg100?”

  1. Pingback: *moonwalkar in i bloggvärlden* – Nadine Svensson

  2. Pingback: Nerdette nördar ned sig - Teknifik

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering