Är du med på #Blogg100? Mer Teknifik åt folket och bättre bloggflow.

blogg100 utmaning blogga
Den här bilden fixade jag faktiskt på två röda i appen Infltr som jag berättade om häromdagen. Så snabbt att skicka bilden till Photoshop! Så det blev precis som jag förutspådde i min recension 🙂

Så, den gamle bloggveteranen och digitala experten Fredrik Wass (aka Bisonblog) peppade mig att haka på hans projekt #blogg100 som han kört i några år.

Det är en utmaning som går ut på att från och med 1 mars blogga varje dag i hundra dagar, helt enkelt! Jag tänker att det kan bli ett jättebra sätt för mig att verkligen komma loss med bloggandet, släppa lite på prestationsångesten (ja, den finns där) och börja göra lite kortare inlägg mellan mina mer längre.

Jag tänker mig att jag fortfarande kommer posta mina genomarbetade guider, instruktioner osv en eller två gånger i veckan precis som nu. Plus såklart PoddTisdag och AppTorsdag! Däremellan tänker jag berätta om vad jag pysslar med om dagarna (som det här inlägget), dela intressanta och roliga saker jag hittar på nätet och ja sånt där ni vet.

Ni som bloggar – häng på ni också vetja! Kontinuitet och blogg-flow är två viktiga delar för att få en framgångsrik blogg med många följare. Här kan ni läsa mer om Blogg100 och anmäla er till den officiella deltagarlistan (om ni vill).

Fortsätt gärna komma med önskemål på inlägg ni vill läsa! Både de lite mer långa grejerna och de lite mindre, mer personliga. Har t.ex. fått önskemål på inlägg om hur man fixar en riktigt snygg bloggheader, hur man installerar WordPress, enklare filmredigering, Photoshop-tutorials m.m.

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 76 times, 1 visits today)

3 kommentarer

  1. Pingback: *moonwalkar in i bloggvärlden* – Nadine Svensson

  2. Pingback: Nerdette nördar ned sig - Teknifik

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *