Halvvägs till #Blogg100

blogg100 halvvägs blogg
Som trogna läsare sett så har jag i stundom kämpat en del under de senaste femtio dagarna sedan jag bestämde mig för att anta #blogg100-utmaningen. Att publicera att blogginlägg varje dag kanske verkar enkelt för vissa och helt omöjligt för andra. Jag tror jag är lite mittemellan. Jag jobbar generellt rätt bra under press och väldigt ofta när jag scrollar igenom flödet på den här bloggen känner jag mig väldigt nöjd över blandningen och kvalitén på min inlägg. Även fast jag ibland känt den där lilla prestationsångesten gnaga.
Det har som sagt varit kämpigt ibland och jag har till och med övervägt att hoppa av – det skulle ju egentligen inte ha spelat så stor roll. Det är ju en personlig utmaning jag gör för min egen del liksom. Samtidigt så är jag så in-i-bomben envis och när jag bestämt mig för att genomföra något så försöker jag verkligen göra det. Och se…

…nu är vi redan halvvägs?!

Nu har jag äntligen blivit frisk ordentligt efter över två månaders förkylning/influensa-tjohejsan. Det är helt underbart!! Dessutom skiner solen och dagarna blir längre. Mer energi på alla fronter alltså. Nu känns de framtida 50 dagarna som en enkel match.
Förresten – en himla kul grej. Jag finns med i senaste numret av SOLO under rubriken ”Framtidens IT-tjejer är här” i otroligt fint sällskap:
Elin Häggberg Teknifik SOLO


#50 <- woop woop!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering