Halvvägs till #Blogg100

blogg100 halvvägs blogg
Som trogna läsare sett så har jag i stundom kämpat en del under de senaste femtio dagarna sedan jag bestämde mig för att anta #blogg100-utmaningen. Att publicera att blogginlägg varje dag kanske verkar enkelt för vissa och helt omöjligt för andra. Jag tror jag är lite mittemellan. Jag jobbar generellt rätt bra under press och väldigt ofta när jag scrollar igenom flödet på den här bloggen känner jag mig väldigt nöjd över blandningen och kvalitén på min inlägg. Även fast jag ibland känt den där lilla prestationsångesten gnaga.
Det har som sagt varit kämpigt ibland och jag har till och med övervägt att hoppa av – det skulle ju egentligen inte ha spelat så stor roll. Det är ju en personlig utmaning jag gör för min egen del liksom. Samtidigt så är jag så in-i-bomben envis och när jag bestämt mig för att genomföra något så försöker jag verkligen göra det. Och se…

…nu är vi redan halvvägs?!

Nu har jag äntligen blivit frisk ordentligt efter över två månaders förkylning/influensa-tjohejsan. Det är helt underbart!! Dessutom skiner solen och dagarna blir längre. Mer energi på alla fronter alltså. Nu känns de framtida 50 dagarna som en enkel match.
Förresten – en himla kul grej. Jag finns med i senaste numret av SOLO under rubriken ”Framtidens IT-tjejer är här” i otroligt fint sällskap:
Elin Häggberg Teknifik SOLO


#50 <- woop woop!

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!