10 senaste listan

tbt facebook
#tbt till när jag hade nyklippt frippa – måste verkligen gå till frisören!

Min senaste pinnade inredningsbild:

Det var ett inspirerande kontor, nämligen det här. Jättefint med grå vägg, stort fönster och naturfärgat skrivbord. Gillar också mattan och den flätade papperskorgen. Men ljuset är nog det bästa ändå!

Den senaste sura grejen:

Att jag varit jättesjuk i bihåleinflammation/influensa i en veckas tid nu. Efter att ha varit förkyld i 2 månader till att börja med. Höjden av otur när det kommer till virus denna vår verkar det som.

Min senaste lyssnade podcast:

filters-podcast_1400px
Filters podcast, som jag tipsade om igår, avsnittet om Bingo Rimér: ”Rädda Bingo!”. Så intressant!

Min senast använda emoji:

emoji ok hand
Den här i en tweet jag skrev nyss. En av mina absoluta favorit-emojis! Brukar göra den i verkliga livet väldigt ofta. Oftast tre gånger i följd med ett sånt där ”chck”-ljud man gör långt bak på ena sidan av munnen? (Typ som en kamerablixt?). Ni kanske fattar vad jag menar hahaha.

Min senaste TV-serieobsession:

downtonabbey-jpg
Eftersom jag haft vääääldigt mycket tid för TV-serier på senaste så har jag dels sett om Downton Abbey (???!!!!) och redan hunnit till säsong 4, sett klart senaste säsongen av House of Cards och sista säsongen av How I met yout mother. Nu har jag börjat kolla på Jessica Jones på Netflix och jag måste säga att jag diggar den!

Mitt senaste dyra köp:

röde mikrofon
Foto: Röde

Minns ni den här mikrofonen som jag skrev om på min önskelista häromsistens? Den beställde jag för någon vecka sen och den ligger på mitt matbord nu och väntar på att jag ska orkar testa den!

Mitt senaste projekt:

Vet inte om det räknas som ett projekt men försöker skriva på min krönika till Internetmuseum om sociala medier-experimentet när jag har lite ork och energi här på dagarna (vilket tyvärr inte är så ofta). Men det blir bra tror jag iallafall! Ska bara försöka komprimera alla tankarna så det inte blir för långt.

Senaste tanken:

elinhaggberg twitter card
Att det vore kul att få över 1000 följare på Twitter snart (har runt 920 just nu). Tycker liksom det går en gräns runt 1000-1300 följare, att man liksom ”är någon” på Twitter om ni förstår vad jag menar? Mer än bara en vanlig person vem som helst. Jag måste dock säga att jag har en otroligt kvalitativt följarskara som tagit lång tid att bygga upp och som är värd så otroligt mycket för mig. Vill man bara ha massa massa följare kan man ju såklart ”spam-följa” massa konton och få en massa spam-följare tillbaka – men vad är det värt egentligen i slutänden? Nej kvalitet före kvantitet. ? (Men det vore kul att nå över 1000- så följ mig! ?)

Min senast lästa tidning:

Jag har bara sneglat lite på senaste numret av Journalisten som damp ned i brevlådan igår. Det är nog säkert den tidning jag läst senast om vi ska tänka papperstidning. Är med i Journalistförbundet nämligen och då får man den. På webben läste jag en artikel på Expressen Geo imorse som var en intervju med en kvinna som varit gift med ISIS ledare.

Senast lyssnade låt på Spotify:

La precis ned ungefär 5 minuter på att leta upp min Spotify-historik för att svara på den frågan. Har på senaste tiden i princip bara lyssnat på samma hiphop/rnb-lista på repeat och senaste språret var

Höru mej bae (remix) – Michel Dida 

?✨?

Listan kommer från Atilio!
#31
Kopiera listan:
Markera texten och kopiera (ctrl/cmd+c) och klistra in (ctrl/cmd+v) på din blogg i ett läge där du ser källkoden. I WordPress så väljer du fliken ”text” i övre, högra hörnet av textredigeraren och klistrar in där.


Min senaste pinnade inredningsbild:
Den senaste sura grejen:
Min senaste lyssnade podcast:
Min senast använda emoji:
Min senaste TV-serieobsession:
Mitt senaste dyra köp:
Mitt senaste projekt:
Senaste tanken:
Min senast lästa tidning:
Senast lyssnade låt på Spotify:
Listan kommer från <a href=”http://atilio.metromode.se/2016/03/28/10-senaste-listan/” target=”_blank”>Atilio</a> via <a href=”https://teknifik.se/2016/03/10-senaste-listan/” target=”_blank”>Teknifik!</a>

 

1 reaktion på ”10 senaste listan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering