Min bok är här – beställ ett signerat ex

Nu är den här ? Min bok: Starta och driva eget : smart, digitalt och hållbart! Utgiven på Roos&Tegnér förlag. Releasedatum IDAG, den 27 september. Nu kan du alltså köpa den, ett riktigt fysiskt exemplar.

Här kan du köpa ett signerat ex direkt från mig här på bloggen ➡

I går kom de äntligen. De stora, tunga lådorna med böcker. När jag satt och kämpade med boken i våras och under hela den här processen så var det min målbild: att jag en dag skulle öppna en låda och ta upp en helt sprillans nytryckt kopia av min bok – en riktig bok som jag skrivit!

Det var faktiskt en smått surrealistisk känsla. Jag var alldeles darrig. Men nu är den äntligen här och ute officiellt för försäljning. Redo att börja leta sig ut till er!

Om du hellre vill köpa från den vanliga handeln så hittar du den här på Adlibris, Bokus och Akademibokhandeln.

Om boken

Jag har intervjuat fem olika företag och deras grundare till boken. På bilden influencern Josefin Dahlberg. Foto: Caroline Solberg.

Så här har vi skrivit beskrivningen till boken:

Har du en idé som du vill göra till verklighet genom att starta eget företag? Eller är du redan igång men står och stampar? Då är den här boken för dig! 

Det har aldrig varit enklare att starta eget företag, som ett sidoprojekt eller en heltidssysselsättning. I vår uppkopplade värld kan du enkelt och billigt bygga upp din verksamhet och nå kunder på helt nya sätt, till och med innan du har något att sälja. Men oavsett om du bara har ett frö till en affärsidé eller har drivit eget under en tid så kan frågetecknen vara många. Använd den här boken som en guide för att steg för steg komma igång och komma vidare. Få svar på dina frågor, inspireras av andra och ta hjälp av startupföretagens metoder för att bygga ett företag som är smart, digitalt och hållbart.”

Intervju med Annie Thorell och Johanna Norrman på It’s released. Foto: Caroline Solberg.

Förutom att försöka att på ett så enkelt och överskådligt sätt som möjligt täcka in allt som kan vara bra för företagare att ha koll på – som budget, bokföring, affärsplan, kunderna, marknadsföring, försäljning och sånt – så har jag också intervjuat företagare. Fem företagarporträtt finns med i boken som inspiration.

Något jag tycker blev tydligt i alla dessa intervjuer är just att det här med att driva företag är att vara ute på en resa. Du måste ständigt vara beredd på att tänka om och hitta nya vägar framåt.

Kom på releaseparty i Örebro eller Stockholm

Nu är det dags att fira. Jag har bokat in två lokaler för releasemingel och boksignering. Om du vill komma anmäler du dig som “Kommer” i Facebookeventen:

Den 11/10 på Creative House i Örebro

Den 23/10 på ImpactHub i Stockholm

För att underlätta logistiken på plats får du hemskt gärna köpa ditt ex redan nu i webbutiken och istället för frakt via post välja “Hämta ut på releasefest” i respektive stad.

Det kommer även vara möjligt att köpa med Swish på plats.

Jag hoppas verkligen ni kommer gilla boken ❤

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

6

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 535 times, 1 visits today)

5 kommentarer

 1. Kajsa 27 september, 2019 at 22:30

  Halloj! Följt dej ett tag nu. Du är så klok och modig. Har en idé som jag vill sätta till verket. Legat och guppat i 4 år men nu kanske är jag redo så boken blir kankse de som behövs då jag inte har en aning var, hur och med vad man ska börja. Länkarna fungerar tyvärr inte till release party.. Gör som du gör! Klockrent!

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 27 september, 2019 at 22:45

   Kul att höra Kajsa! Och gud, tack för att du sa till om länkarna. Har fixat nu. Det gick visst lite fort imorse när inlägget skulle ut ? Hoppas vi ses på en releasefest! Och hoppas du kan hitta peppen och vägledningen du behöver för att sätta dina idéer och planer till verket ??

   Reply
 2. Mimmi Thorneus 12 oktober, 2019 at 14:58

  Wow vad kul, snyggt jobbat! Finns den som e-bok?

  Reply
 3. Pingback: Sundsvall, AI och tre gånger Sveriges Radio - Teknifik

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *