Kämpa Elin!

Alltså förra veckan? Vad ska man säga.. det var en himla bergådalbana. Fredagen under min skrivarvecka i fjällen spenderades helt däckad på mina föräldrars soffa med en riktigt döds-förkylning som attackerade från ingenstans.

Hela lördagen låg jag också och på söndagen tog jag bussen och tåget hem i någon sorts dvala. Måndagen blev därför en hemmajobbardag där jag försökte göra allt för att bli frisk.

På tisdagen var det tidig morgon för heldag i Stockholm och som tur var mådde jag bättre – hurra! Ingen feber och mycket piggare. Jag hade en poddinspelning bokad plus två viktiga möten. Allting flöt på bra.

Blev lite seg på eftermiddagen men då skulle jag bara ta Arlanda Express ut till flygplatsen för att sova över där inför flyget till London nästa dag. Det kändes skönt med fluffig hotellsäng och jag sov gott.

Jag kom iväg till London, allting kändes underbart och kul. Solen sken, bussarna var dubbla, vi fick bo på ett helt fantastisk hotell (The Ned), vi fick klämma på nya mobiler och höra allt på det stora live-eventet.

Därefter var det supergod middag på en “asian fusion”-restaurang. Tusen olika små goda rätter. Jag skulle upp tidigt nästa morgon och köra Aftonbladet så höll mig strikt till alkoholfritt hela kvällen, viktigt att poängtera för….

Två timmar efter jag gått och lagt mig vaknade jag med AKUT magont och illamående. Kändes som att jag ätit något dåligt eller att min mage reagerat på något iallafall. Mådde verkligen totalskit. Fick lov att ställa in Aftonbladet och låg och huttrade i sängen. Alltså fy… att vara i ett annat land och må tjyvens? Inte så kul. Visste knappt om jag skulle kunna ta mig till flygplatsen.

Som tur var gjorde jag det och efter en hel dags resande var jag hemma i lägenheten och totalkraschade i soffan.

Under helgen kände jag mig stressad, ledsen, trött och ja… allting var bara blä. Som det är ibland. Men jag försökte aktivera mig, vila, träna, träffa vänner och lite sånt där som brukar hjälpa.

Idag är det måndag och jag känner äntligen hur jag är på banan igen med både jobbet och mig själv. Nu hoppas jag att denna vecka blir lite mindre händelserik och att jag kan få vara effektiv, glad, frisk och pigg. Kämpa!

Hoppas ni får en superfin vecka!!!

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

12

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 219 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *