Kämpa Elin!

Alltså förra veckan? Vad ska man säga.. det var en himla bergådalbana. Fredagen under min skrivarvecka i fjällen spenderades helt däckad på mina föräldrars soffa med en riktigt döds-förkylning som attackerade från ingenstans.

Hela lördagen låg jag också och på söndagen tog jag bussen och tåget hem i någon sorts dvala. Måndagen blev därför en hemmajobbardag där jag försökte göra allt för att bli frisk.

På tisdagen var det tidig morgon för heldag i Stockholm och som tur var mådde jag bättre – hurra! Ingen feber och mycket piggare. Jag hade en poddinspelning bokad plus två viktiga möten. Allting flöt på bra.

Blev lite seg på eftermiddagen men då skulle jag bara ta Arlanda Express ut till flygplatsen för att sova över där inför flyget till London nästa dag. Det kändes skönt med fluffig hotellsäng och jag sov gott.

Jag kom iväg till London, allting kändes underbart och kul. Solen sken, bussarna var dubbla, vi fick bo på ett helt fantastisk hotell (The Ned), vi fick klämma på nya mobiler och höra allt på det stora live-eventet.

Därefter var det supergod middag på en ”asian fusion”-restaurang. Tusen olika små goda rätter. Jag skulle upp tidigt nästa morgon och köra Aftonbladet så höll mig strikt till alkoholfritt hela kvällen, viktigt att poängtera för….

Två timmar efter jag gått och lagt mig vaknade jag med AKUT magont och illamående. Kändes som att jag ätit något dåligt eller att min mage reagerat på något iallafall. Mådde verkligen totalskit. Fick lov att ställa in Aftonbladet och låg och huttrade i sängen. Alltså fy… att vara i ett annat land och må tjyvens? Inte så kul. Visste knappt om jag skulle kunna ta mig till flygplatsen.

Som tur var gjorde jag det och efter en hel dags resande var jag hemma i lägenheten och totalkraschade i soffan.

Under helgen kände jag mig stressad, ledsen, trött och ja… allting var bara blä. Som det är ibland. Men jag försökte aktivera mig, vila, träna, träffa vänner och lite sånt där som brukar hjälpa.

Idag är det måndag och jag känner äntligen hur jag är på banan igen med både jobbet och mig själv. Nu hoppas jag att denna vecka blir lite mindre händelserik och att jag kan få vara effektiv, glad, frisk och pigg. Kämpa!

Hoppas ni får en superfin vecka!!!

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!