Minisode: Tar jag julledigt från sociala medier?


Hej vänner!
Idag har jag lagt upp en liten minisode, inspelad under ett täcke hemma hos min bror i Köpenhamn. Jag har nämligen tagit julledigt nu, vilket även podden gör fram till januari. Då är jag tillbaka med nya spännande avsnitt. Har SÅ grymma grejer på gång för era öron!!!
I denna lilla minisode pratar jag också, på tal om förra avsnittet ”Backlash”, om hur jag själv förhåller mig till sociala medier, ”digital hälsa”, ”skärmtid” och så där. För er som läser bloggen blir det nog inga större överraskningar.
Om jag bloggar under helgerna här så blir det bara på götte, jag har absolut inget förberett eller klockat för det har jag helt enkelt inte hunnit med.

Lyssna nu

Podden finns att lyssna på via

? Eller så kan du lyssna direkt här:

Oavsett hur ni kommer spendera era helger hoppas jag att ni får det bra. ♥️

Glöm inte att prenumerera på podden och ge stjärnor i Podcaster-appen eller på iTunes!!!!

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

3 reaktioner på ”Minisode: Tar jag julledigt från sociala medier?”

  1. Hej!
    Har lyssnat pa den där podden du tipsade för ett tag sen: Death in Ice Valley. Har lyssnat pa den medan jag akte fran Blekinge till Tyskland, typ 11 timmar ensam i bilen. Men tiden flög!! Otroligt spännande och sa bra gjort den podden. Bara ’dumt’ att det är ett äkta fall och det finns ingen upplösning 🙁
    Men stort tack för tipset!!!!
    God Jul!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!