Minisode: Tar jag julledigt från sociala medier? Podden tar uppehåll och är tillbaka i januari.

Hej vänner!

Idag har jag lagt upp en liten minisode, inspelad under ett täcke hemma hos min bror i Köpenhamn. Jag har nämligen tagit julledigt nu, vilket även podden gör fram till januari. Då är jag tillbaka med nya spännande avsnitt. Har SÅ grymma grejer på gång för era öron!!!

I denna lilla minisode pratar jag också, på tal om förra avsnittet “Backlash”, om hur jag själv förhåller mig till sociala medier, “digital hälsa”, “skärmtid” och så där. För er som läser bloggen blir det nog inga större överraskningar.

Om jag bloggar under helgerna här så blir det bara på götte, jag har absolut inget förberett eller klockat för det har jag helt enkelt inte hunnit med.

Lyssna nu

Podden finns att lyssna på via

? Eller så kan du lyssna direkt här:

Oavsett hur ni kommer spendera era helger hoppas jag att ni får det bra. ♥️

Glöm inte att prenumerera på podden och ge stjärnor i Podcaster-appen eller på iTunes!!!!

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 83 times, 1 visits today)

3 kommentarer

 1. SonjaS 20 december, 2018 at 07:05

  Hej!
  Har lyssnat pa den där podden du tipsade för ett tag sen: Death in Ice Valley. Har lyssnat pa den medan jag akte fran Blekinge till Tyskland, typ 11 timmar ensam i bilen. Men tiden flög!! Otroligt spännande och sa bra gjort den podden. Bara ‘dumt’ att det är ett äkta fall och det finns ingen upplösning 🙁
  Men stort tack för tipset!!!!
  God Jul!!

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 20 december, 2018 at 07:29

   Åh, kul att höra! Ja man önskar ju verkligen att det skulle blivit mer av en upplösning men det var en himla resa iallafall (och bokstavligt talat för din del ?). Varsågod för tipset!

   Reply
 2. Mellan raderna 22 december, 2018 at 21:15

  Sunt att du stänger ned och tar julledigt! 😀 God jul & gott nytt år!

  Reply

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *