Minisode: Tar jag julledigt från sociala medier?


Hej vänner!
Idag har jag lagt upp en liten minisode, inspelad under ett täcke hemma hos min bror i Köpenhamn. Jag har nämligen tagit julledigt nu, vilket även podden gör fram till januari. Då är jag tillbaka med nya spännande avsnitt. Har SÅ grymma grejer på gång för era öron!!!
I denna lilla minisode pratar jag också, på tal om förra avsnittet ”Backlash”, om hur jag själv förhåller mig till sociala medier, ”digital hälsa”, ”skärmtid” och så där. För er som läser bloggen blir det nog inga större överraskningar.
Om jag bloggar under helgerna här så blir det bara på götte, jag har absolut inget förberett eller klockat för det har jag helt enkelt inte hunnit med.

Lyssna nu

Podden finns att lyssna på via

? Eller så kan du lyssna direkt här:

Oavsett hur ni kommer spendera era helger hoppas jag att ni får det bra. ♥️

Glöm inte att prenumerera på podden och ge stjärnor i Podcaster-appen eller på iTunes!!!!

3 reaktioner på ”Minisode: Tar jag julledigt från sociala medier?”

  1. Hej!
    Har lyssnat pa den där podden du tipsade för ett tag sen: Death in Ice Valley. Har lyssnat pa den medan jag akte fran Blekinge till Tyskland, typ 11 timmar ensam i bilen. Men tiden flög!! Otroligt spännande och sa bra gjort den podden. Bara ’dumt’ att det är ett äkta fall och det finns ingen upplösning 🙁
    Men stort tack för tipset!!!!
    God Jul!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering