Minisode: Vill jag bli ett hologram? Om hur jag hanterar mitt "digitala arv".

Hej! Idag är det mittemellanonsdag i podden vilket betyder: minisode! Den här gången berättar jag lite om vilka åtgärder jag personligen gjort för att bevara mitt digitala arv och lite om hur resonerar om framtiden.

För vi måste börja bli mer bekväma med att prata om de här sakerna. Jag själv har till exempel registrerat mig i donationsregistret och försöker påminna både min man Max och min familj att om jag skulle dö i en olycka så vill jag att allt som kan ska doneras till sjukvården eller forskning.

Efter att jag gjorde avsnittet om det digitala livet efter döden så kände jag att det var dags att göra slag i saken och jag såg över mina inställningar på Facebook och Google. Jag har också börjat fundera på att göra någon sorts framtidstestamente för att skriva ned vad jag är okej med att min data eller liknande används till i framtiden.

Det finns mycket att fundera på helt klart.

Lyssna nu

Eller där poddar finns! Glöm inte att prenumerera:

iTunes / Apple Podcasts

Acast

Spotify

Har du gjort något för att bevara ditt digitala arv? Hur känner du om att göra ett framtidstestamente? ?

Shoutout till alla som gett en 5-stjärnig recension i iTunes/podcaster och lämnat en fin kommentar. Ni är bäst ?

Podden har nu haft över 5000 lyssningar sammantaget och i månadens nummer av Amelia listas den som nummer ett topptrend i Trendbarometern!!! Så himla kul!

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

3

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *