Min podcast-teknik: Välkommen till poddstudion Det här använder jag för att producera min podcast.

Hej kära vänner! Hur mår ni? Nu är det bara EN VECKA KVAR tills första avsnittet av Teknikens under kommer ut!!!! Jag lever i ett totalt virrvarr av stress, pepp, hybris och totalt självtvivel dessa dagar. Men just nu när jag skriver det här inlägget känns allting totalt megatoppen. Har varit i ett grymt kreativt flow idag och allt har bara känts kul och enkelt. Önskar att livet alltid kunde vara som idag. ?

Jag har iallafall tagit till vara på energin och gjort en video där jag berättar allt om tekniken jag köpt till podcasten. Ni som prenumererar på mitt nyhetsbrev kommer känna igen tekniken från den exklusiva unboxing-videon jag skickade ut i våras om poddtekniken. Men här får ni se allting som jag använder det på kontoret i detta nu när jag redigerar och spelar in till podden.

Se videon här:

Tekniken jag använder till min podcast

Jag är ju utbildad i radioproduktion och ända sedan utbildningen 2011-2012 så har jag researchat som en galning på vilken podcastteknik jag skulle vilja köpa. Alltså jag skojar ej om jag säger att jag spenderat säkert 30-40 timmar på att undersöka detta.

Något som förändrats med tiden är ju mina ekonomiska förutsättningar så nu när det kom till att köpa in för Teknikens under så ville jag ha riktigt bra grejer. Så det här är inget starterpack för nybörjaren utan professionell teknik för den som vill göra något riktigt satsigt.

Här är tekniken jag pratar om i videon:

  • Portabel ljudinspelare: Marantz PMD661 MK III
  • Mic för intervjuer: Audiotechnica AT8010
  • Studiomic: Shure SM7b
  • Externt ljudkort: Focusrite 2i4
  • Hörlurar: Beyerdynamic DT 770 PRO

Snart snart snart kommer ni få höra första avsnittet! PEPPEN!!!

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

5

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 461 times, 1 visits today)

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *