Jag sitter i juryn för Stora influencerpriset 2018

Foto: Caroline Frankesjö

Yes! Ni som följer mig på Instagram kanske undrade lite varför jag var på Ebba K von Sydows kontor här om veckan? Här är svart: jag sitter i juryn för Stora influencerpriset 2018!
Förra året hade jag ju äran att själv få bli pristagare när jag vann Årets varumärke, det var något av det finaste jag varit med om faktiskt. Så det känns kanon att i år få ge tillbaka till communityt genom att vara med och kora årets vinnare.
Juryn består av Linda Hörnfeldt (grundare av Influencers of Sweden), Ebba Kleberg von Sydow (bloggare och programledare), Roija Rafii (press och pr-ansvarig på Telia) och Tobias Franzen (Grundare och vd för byrån The Amazing Society).
Som ni förstår är det ju OMÖJLIGT för oss i denna lilla grupp att ha koll på alla influencers som finns i Sverige. Därför är det så bra att nomineringsprocessen är öppen nu och du och alla du känner kan gå in och nominera dina favorit-influencers i de olika kategorierna.

Gå in och nominera här >>

Foto: Caroline Frankesjö

Jättespännande att vara del i denna process! ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering