Jag sitter i juryn för Stora influencerpriset 2018

Foto: Caroline Frankesjö

Yes! Ni som följer mig på Instagram kanske undrade lite varför jag var på Ebba K von Sydows kontor här om veckan? Här är svart: jag sitter i juryn för Stora influencerpriset 2018!

Förra året hade jag ju äran att själv få bli pristagare när jag vann Årets varumärke, det var något av det finaste jag varit med om faktiskt. Så det känns kanon att i år få ge tillbaka till communityt genom att vara med och kora årets vinnare.

Juryn består av Linda Hörnfeldt (grundare av Influencers of Sweden), Ebba Kleberg von Sydow (bloggare och programledare), Roija Rafii (press och pr-ansvarig på Telia) och Tobias Franzen (Grundare och vd för byrån The Amazing Society).

Som ni förstår är det ju OMÖJLIGT för oss i denna lilla grupp att ha koll på alla influencers som finns i Sverige. Därför är det så bra att nomineringsprocessen är öppen nu och du och alla du känner kan gå in och nominera dina favorit-influencers i de olika kategorierna.

Gå in och nominera här >>

Foto: Caroline Frankesjö

Jättespännande att vara del i denna process! 👏

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

5
(Visited 92 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *