Jag vann!!! Stora influencerpriset för Årets Varumärke 2017

elin häggberg stora influencerpriset årets varumärke 2017
Det är SÅ galet – jag vann!!! Stora influencerpriset för Årets varumärke 2017! Blev så otroligt chockad och glad över att vinna. Man säger ju alltid att det var väldigt oväntat men den här gången var det VERKLIGEN det för min del.
Hela arrangemanget kändes så himla fint och lyxigt med massa glitter och fantastiska, inspirerande människor på plats. Jag fick mingla runt bland mina fina bloggkollegor och några stora förebilder som jag inte träffat innan.
Jag vill bara passa på att säga STORT STORT tack till er som läser, kommenterar, peppar och ger feedback på det jag skapar och mina framtidsplaner. Utan er skulle jag inte ha fått det här priset och jag skulle inte ha kunnat ha det här galna, svåra och roliga jobbet.
Efter allt hårt jobb jag lagt ned på bloggen, särskilt under det här året när jag satsat mer heltid, kändes det så himla fint att få det här fina priset. Att bygga ett starkt varumärke är verkligen inte lätt och därför kändes det särskilt speciellt att få pris i just denna kategori.

Det kommer mer om Stora influencerpriset med massa fler (och bättre) bilder snart! ✨

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

25 reaktioner på ”Jag vann!!! Stora influencerpriset för Årets Varumärke 2017”

  1. GRATTIS! Du är värd det tusen gånger om. Så inspirerande att få lära känna dig mer i helgen <3 Ju mer jag ser av dig desto mer imponerad blir jag. Så väl värd och det är en ynnest att jag fick vara vid din sida! Tack än en gång. Puss!

  2. Pingback: STJÄRNÖGONBLICK #41 | gala, höstglöd och filosofi. | REAKTIONISTA

  3. Stort Grattis!!! Måste säga att jag är så imponerad av själva varumärkesbiten. Jag har själv suuuuupersvårt att liksom rikta in mig som ett varumärke. Har inte riktigt tagit steget men har lite idéer på hur jag skulle vilja sälja mina bilder etc. Har massa tankar om mitt varumärke men då jag har ständig beslutsångest och liksom inte vill välja fel blir det aldrig riktigt av någonting :p Ha det fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!