Jag vann!!! Stora influencerpriset för Årets Varumärke 2017

elin häggberg stora influencerpriset årets varumärke 2017

Det är SÅ galet – jag vann!!! Stora influencerpriset för Årets varumärke 2017! Blev så otroligt chockad och glad över att vinna. Man säger ju alltid att det var väldigt oväntat men den här gången var det VERKLIGEN det för min del.

Hela arrangemanget kändes så himla fint och lyxigt med massa glitter och fantastiska, inspirerande människor på plats. Jag fick mingla runt bland mina fina bloggkollegor och några stora förebilder som jag inte träffat innan.

Jag vill bara passa på att säga STORT STORT tack till er som läser, kommenterar, peppar och ger feedback på det jag skapar och mina framtidsplaner. Utan er skulle jag inte ha fått det här priset och jag skulle inte ha kunnat ha det här galna, svåra och roliga jobbet.

Efter allt hårt jobb jag lagt ned på bloggen, särskilt under det här året när jag satsat mer heltid, kändes det så himla fint att få det här fina priset. Att bygga ett starkt varumärke är verkligen inte lätt och därför kändes det särskilt speciellt att få pris i just denna kategori.

Det kommer mer om Stora influencerpriset med massa fler (och bättre) bilder snart! ✨

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 188 times, 1 visits today)

25 kommentarer

 1. Alexandra 14 oktober, 2017 at 15:19

  Heja dig! GRATTIS!!! ???

  Reply
 2. Jenny 14 oktober, 2017 at 16:16

  Grattis! Du är så H I M L A värd den vinsten!

  Reply
 3. Eva Gustafsson 14 oktober, 2017 at 18:25

  Stort grattis!!! ”Rätt låt vann” typ. Heja dig ???

  Reply
 4. Clara 14 oktober, 2017 at 18:44

  Så välförtjänt!!! Grattis igen!

  Reply
 5. FREEDOMtravel 14 oktober, 2017 at 21:25

  Stort GRATTIS! Detta är du verkligen värd! Vi kunde inte vara med tyvärr, men ser förstås fram emot att läsa mer om galan! 🙂

  Reply
 6. Wilda 15 oktober, 2017 at 14:51

  GRATTIS! Du är värd det tusen gånger om. Så inspirerande att få lära känna dig mer i helgen <3 Ju mer jag ser av dig desto mer imponerad blir jag. Så väl värd och det är en ynnest att jag fick vara vid din sida! Tack än en gång. Puss!

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 15 oktober, 2017 at 15:59

   Tack!! Känner detsamma, det var så mysigt att bara hänga och snacka. Kändes som att vi känt varandra jättelänge! Ses snart igen och tack för att du hängde med och var min dejt. Puss ❤️

   Reply
 7. Pingback: STJÄRNÖGONBLICK #41 | gala, höstglöd och filosofi. | REAKTIONISTA

 8. Maria Björkman 16 oktober, 2017 at 07:36

  Otroligt välförtjänt, Elin. Du är ju en förebild på många sätt, och det är så roligt att vara en av dina följare. Stolt över det, jag. Heja dig!

  Reply
 9. Beata 16 oktober, 2017 at 20:05

  Stort Grattis!!! Måste säga att jag är så imponerad av själva varumärkesbiten. Jag har själv suuuuupersvårt att liksom rikta in mig som ett varumärke. Har inte riktigt tagit steget men har lite idéer på hur jag skulle vilja sälja mina bilder etc. Har massa tankar om mitt varumärke men då jag har ständig beslutsångest och liksom inte vill välja fel blir det aldrig riktigt av någonting :p Ha det fint!

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 16 oktober, 2017 at 21:30

   Tack snälla! Ja det tar verkligen mycket funderande för att hitta rätt gällande varumärke. Det kan vara en rätt lång process och den pågår ständigt på något sätt.
   Någonstans får man också bara köra på ?

   Reply
 10. Kili 16 oktober, 2017 at 23:23

  Stort grattis till vinsten, Elin!! ??

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *