Sommarvikarier i podcasten Digitalsnack Jag och min kompis Tina Lindahl har fått göra tre sommaravsnitt Sveriges bästa podd om sociala medier.

Kommer ni ihåg att jag i mars var med och arrade Sociala medierdagen i Örebro? Det gjorde jag tillsammans med ett grymt gäng bossbrudar jag lärt känna via internet. Tina Lindahl samt Jenni och Cecilia på Digitalsnack Social mediabyrå.

Jenni och Cecilia är ju också hjärnorna och rösterna bakom podcasten Digitalsnack, Sveriges största podd om sociala medier. Podden är till för att guida lyssnarna i den stora djungel som är sociala medier och framförallt ge företagare verktyg och tips för att lyckas bättre. Så bra!!

Save the date – Sociala medierdagen i Norrköping 2018

Förresten så är det klart att vi kommer köra Sociala medierdagen igen! Denna gång går turen till Norrköping. Tanken är ju att arrangera en dag fylld med kunskap, nätverk och inspiration inom sociala medier utanför storstäderna (där ju nästan alla sådana här events sker).

Så save the date 18 oktober och anmäl intresse i FB-eventet eller på hemsidan.

Vi har tagit över i tre avsnitt

Tillbaka till podden. Till sommaren så kände Cecilia och Jenni att de (välbehövligt) ville ha lite semester från podden och frågade då om jag och Tina skulle vilja göra varsitt avsnitt? Vi sa att vi gärna ville göra avsnitten tillsammans och boombaraboom så hade Cecilia och Jenni gett över sin bebis till oss att förfoga över hela tre avsnitt!!!

Sicket förtroende va?

Så bygger du ett nätverk som säljer åt dig på LinkedIn

Tina går ju även under namnet “LinkedIn-Tina” eftersom hon tidigt knäckte koden till det annars lite svårnavigerade LinkedIn och nu gör hon alla sina affärer där. Dessutom anlitas hon till höger och vänster för att coacha och utbilda andra i att använda LinkedIn. Hon är verkligen superinspirerande och har fått mig att gå från totalskeptiker till aktiv på Linkan.

Det som hänt de senaste månaderna var dock att jag helt tappade fokus och slutade engagera mig. Även fast jag fått ut massa positivt från att vara på LinkedIn i form av nätverk och kontakter så tappade jag motivationen.

Så i vårt första avsnitt fokuserade vi på detta: hur du skapar ett nätverk som säljer åt dig på LinkedIn! Tina tog på sig doktorsrocken och botade min LinkedIn-funk.

Om du fortfarande går runt och funderar på “vad tusan är grejen med LinkedIn?” tycker jag du ska lyssna på detta avsnitt.

Lär dig skapa en framgångsrik blogg

I den här veckans avsnitt ägnade vi oss åt det här med bloggande. Jag berättar om tanken med min blogg och ger en massa tips och argument till varför det är värt att satsa på bloggande 2018!

Jag berättar om varför SEO (sökmotorsoptimering) hjälpt mig så mycket och vikten av att vara googlingsbar.

► Läs mer: SEO-tips för din blogg – så sökmotoroptimerar du dina inlägg

Ni som följer mig har ju hört mig prata om min blogg i poddar förut men den här varianten är lite extra inriktad på varför det är en bra grej för frilansare och egenföretagare att blogga. Så väl värt en lyssning om jag får säga det själv. ?

Podden finns såklart att lyssna på på alla vanliga ställen där poddar finns. Bara sök på “Digitalsnack”.

?

Det är ytterligare ett avsnitt kvar där vi bjudit in en “hemlig gäst” som lär oss mer om att nå ut till specifika målgrupper och att sätta en stad på kartan genom digitala kanaler. Så prenumerera på podden så du inte missar!

Superkul att få sommarvicka i en så fin podcast som Digitalsnack. Hoppas ni vill lyssna! ♥️

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

2

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *