Grymma hacks för iPhone levererade av Therese Lindgren Mind. Blown.

Péla mobilskal skal komposterbart ekologiskt eko nedbrytbar hållbarhet hållbart

Här om dagen kollade jag på den här videon på bästa Therese Lindgrens youtubekanal. Jag trodde jag kunde de flesta hacksen på iPhone men boy was I wrong!? Lärde mig flera nya grejer varav vissa var riktiga “mind blown”-moments.

Mina favorithacks från videon

Flytta appar i grupp

Alltså WOW! ? När du håller på och organiserar om bland dina appar (vilket jag gör ovanligt ofta tror jag) så kan du alltså markera flera för att flytta dessa i grupp?! Varför har jag inte vetat detta innan? Underlättar ju sååå mycket. När man håller in på en så trycker man bara på fler för att lägga till i gruppen (Therese visar i videon).

Så så smart.

Så raderar du en siffra i miniräknaren

Det här är också en sådan grej som jag önskat att jag visste. För hur ofta händer det inte när man sitter och gör en uträkning och så blir en jäkla siffra fel och så raderar man allt och börjar om??

Att det var så lätt som att swipa över siffrorna för att ta bort en siffra önskar jag att jag vetat för länge sen.

Det här kommer göra mitt liv SÅ mycket enklare.

Gör boomerangs direkt av dina Live-foton

Jag visste att man kunde göra om ett live-foto till en boomerang på Instagram (har skrivit om det i min Instagram-guide) – men att det fanns massa spex man kunde göra direkt i Foto-appen på iPhone visste jag ej.

Man sveper upp från Live-fotot i galleriet och boom så finns alternativen där.

Ah, Therese, du är ju queen på iPhone-hacks alltså!!!

????

Det är massa fler grymma tips och trix i videon så jag hoppas verkligen ni kollar på hela. Och följ Therese på youtube om ni inte redan gör det. Hon är en av Sveriges största youtubers och gör så bra grejer för att lyfta teknik för sin målgrupp. T.ex. hyllade serien “Therese testar teknik” som hon gjort ihop med Teknikföretagen.

Vilket var ditt favorithack i videon? Vet du fler gömda funktioner på iPhone som folk generellt inte känner till? Let me know please! ?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

6

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailkubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 493 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *