Äntligen tillbaka på youtube och en rundtur på mitt lilla kontor


ÄNTLIGEN har jag fått ändan ur och lagt upp en video på Youtube igen. Det har fasen gått 3 månader sen min senaste. Under tiden har jag sett nya prenumeranter tillkomma och tänkt att jag snart snart ska lägga upp en ny video. Men… det har inte blivit av. Pratar mer om varför i videon nedan. Plus gör en liten ”rundtur”, så mycket man nu kan göra på 12 kvm, på mitt älskade kontor. Check it out:

Det är konstigt vad det liksom bär emot att filma videos när jag helt tappat flowet? Har generellt haft en lång period av mycket jobb och för lite tid över till kreativitet och innehållsskapande. Men nu tusan är den kreativa energin på topp! Det har liksom byggts upp över de senaste månaderna och nu spritter det riktigt i fingrarna.
Går in i en så spännande ny period nu också. Har två ganska stora projekt på g som jag har börjat hugga in på ordentligt nu. Som vanligt så kommer de som är med i min mailklubb att få nyheterna lite först – så skriv upp nedanför detta inlägg, i sidmenyn eller här om ni inte redan är medlemmar.

Denna vecka

Måndag

Måndagen började med Aftonbladet Morgon som vanligt där jag visade upp Dell XPS 13 som jag har hemma just nu för recension. Vi pratade också om Amnestys upprop för tryggare miljö för kvinnor på Twitter, en robot-fisk och EA’s experiment med AI-agenter i Battlefield. Se klippet här!
Efter TV framträdandet var det bara att bege sig till frisörsalongen. Mitt stackars hår hade gått alldeles för lång tid utan lite kärlek så det var hög tid!! Blev samma frisyr som jag haft i typ två år nu men jag trivs i den.
Det blev en snabb lunch på stan efter frisören och sen hämtade jag upp några riktigt efterlängtade teknikprylar som kommit till återförsäljaren. Wiiii!
Resten av eftermiddagen ägnades åt unboxing, filmande, tekniktester och massa jox. Är lite smått jetlaggad av sommartiden för jag märkte inte riktigt hur sent det var och lämnade inte kontoret förrän kl 19.30?!?

Tisdag

I dag började jag dagen på P4 Örebro med att följa upp lite efter förra veckans snack om Cambridge Analytica och Facebook. Vi pratade lite om det här med all information Facebook har om oss och hur man kan tänka framåt. Hör inslaget här!
Resten av eftermiddagen ska ägnas åt innehållsskapande och att försöka utnyttja den här kreativa energin jag känner just nu!

Onsdag

I morgon kliver jag på tåget tidigt till Stockholm för att bli fotad av bästa Emily Dahl!!!! Har drömt SÅ länge om att anlita henne för en fotografering och nu äntligen är det dags.
Bilderna ska användas för det här spännande projektet jag pratade om tidigare.
Frågan är bara vad tusan jag ska ha på mig??! Paniken.

Torsdag

Skärtorsdag! Har inget inplanerat i kalendern förutom en fika med Linda på Resamedvetet som hörde av sig häromdagen och frågade om vi skulle ses. Klart man gärna fikar när en fellow Inos-kollega är i stan! Perfekt Skärtorsdagsnöje.
I övrigt ska jag passa på att få mycket gjort när andra kanske är lediga eller tänker på påskmiddagen.

?

Hoppas du gillar videon och att du har en härlig påskvecka inplanerad ?

2 reaktioner på ”Äntligen tillbaka på youtube och en rundtur på mitt lilla kontor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

PLUS

Gör som 2000+ andra och prenumerera på Teknifik Plus. Ett mailutskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig.

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering