Yay födelsedag!


I dag är det min födelsedag!! 28 år fyller jag, vilket innebär att jag överlevt 27 och inte joinar 27-club. 28 år känns som en bra ålder, fortfarande twenty-something men tillräckligt mycket ålder för att vara Vuxen™.
Morgonen började med paketutdelning från Max (tidigt i ottan eftersom han börjar tidigt och jag skulle göra Aftonbladet Morgon). Jag fick Bose Soundsport-lurarna som jag önskat mig. Perfekta att ha under hjälm eller mössa i vinter när jag cyklar till kontoret!
I Aftonbladet Morgons Techsvep snackade jag och Fredrik Wass  om Twitters 280-tecken-reform, Google Sheep View och den självrengörande vattenflaskan Quartz. Kul att få ett grattis från Robban Aschberg så här på födelsedagen.
Efter mitt TV-framträdandet fixade jag en riktig go’-frukost. Sen åkte jag hit till kontoret där min kontorskompis Karro också hänger idag vilket gör livet så mycket roligare.
Vissa människor tycker ju att det är jobbigt att fylla år – när man står i centrum och folk sjunger och sådant. Hehe jag är tvärtom! Älskar att fylla år! Går runt i en rosa glädjebubbla, dirigerar glatt med när folk sjunger och försöker ha det 100% härligt hela dagen.

The Social Few presenterar Zena

Jag delar också min födelsedag med födelsen av projektet Zena! Zena drivs av The Social Few som jag är med i! TSF är ett nätverk som vill hjälpa företag och organisationer att lyckas med sitt inkluderings- och mångfaldhetsarbete. Vilket jag tycker är superviktigt!
Varje månad på The Social Few kommer vi också ha ett tema. Oktobers tema är/var personalisering, filterbubblor och fake news. Har skrivit en lite branschig artikel om det som handlar om algoritmer och redaktörsrollen. Läs den här: Vad jag vill ha eller det jag behöver?

Hoppas ni får en härlig dag på min födelsedag! ✨

11 reaktioner på ”Yay födelsedag!”

  1. Stort grattis! 🙂
    Jag har en fråga till dig, hur kopierar man kontakterna från sin mobil? Alltså hur får man dom sparade?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering