Yay födelsedag!

I dag är det min födelsedag!! 28 år fyller jag, vilket innebär att jag överlevt 27 och inte joinar 27-club. 28 år känns som en bra ålder, fortfarande twenty-something men tillräckligt mycket ålder för att vara Vuxen™.

Morgonen började med paketutdelning från Max (tidigt i ottan eftersom han börjar tidigt och jag skulle göra Aftonbladet Morgon). Jag fick Bose Soundsport-lurarna som jag önskat mig. Perfekta att ha under hjälm eller mössa i vinter när jag cyklar till kontoret!

I Aftonbladet Morgons Techsvep snackade jag och Fredrik Wass  om Twitters 280-tecken-reform, Google Sheep View och den självrengörande vattenflaskan Quartz. Kul att få ett grattis från Robban Aschberg så här på födelsedagen.

Efter mitt TV-framträdandet fixade jag en riktig go’-frukost. Sen åkte jag hit till kontoret där min kontorskompis Karro också hänger idag vilket gör livet så mycket roligare.

Vissa människor tycker ju att det är jobbigt att fylla år – när man står i centrum och folk sjunger och sådant. Hehe jag är tvärtom! Älskar att fylla år! Går runt i en rosa glädjebubbla, dirigerar glatt med när folk sjunger och försöker ha det 100% härligt hela dagen.

The Social Few presenterar Zena

Jag delar också min födelsedag med födelsen av projektet Zena! Zena drivs av The Social Few som jag är med i! TSF är ett nätverk som vill hjälpa företag och organisationer att lyckas med sitt inkluderings- och mångfaldhetsarbete. Vilket jag tycker är superviktigt!

Varje månad på The Social Few kommer vi också ha ett tema. Oktobers tema är/var personalisering, filterbubblor och fake news. Har skrivit en lite branschig artikel om det som handlar om algoritmer och redaktörsrollen. Läs den här: Vad jag vill ha eller det jag behöver?

Hoppas ni får en härlig dag på min födelsedag! ✨

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

6
(Visited 143 times, 1 visits today)

11 kommentarer

 1. Linda 13 november, 2017 at 17:07

  Grattis! Hoppas du har en fortsatt fin födelsedag, precis som du önskar!

  Reply
 2. felicia 17 november, 2017 at 11:20

  Stort grattis! 🙂
  Jag har en fråga till dig, hur kopierar man kontakterna från sin mobil? Alltså hur får man dom sparade?

  Reply
 3. Julia 17 november, 2017 at 19:02

  yayy födelsedag!! Massa grattis 🙂

  Reply
 4. Wilda 18 november, 2017 at 11:48

  Grattis i efterskott fina du! Tänkte på dig på dagen men tappade det helt i all stress. Hoppas att dagen blev härlig <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *