Välkommen till Teknifik 2.0 Äntligen är min nya bloggdesign på plats.

Hej och välkommen till new-and-improved Teknifik 2.0!

Äntligen har jag fått min nya bloggdesign på plats och det känns så himla bra. Nu är bloggen bättre anpassad för olika enheter och ser snyggare ut i mobilen. Det har också ett utrymme högst upp på startsidan där jag kan lyfta gammalt innehåll som är aktuellt.

Min nya header- och profilbild är fotade av min kära vän Karolina Donnerot ! Vi tog dem i våras på Creative House i Örebro där jag ju har mitt nya kontor.

Nu kan du gilla inlägg

Kommentarsfältet ser lite fräschare ut och nu finns det ett gilla-hjärta! Att ha ett litet hjärta att trycka på har på senaste tid blivit allt mer av en trend även på bloggar. Eftersom vi är så vana att gilla saker på sociala medier så känns det naturligt att också gilla blogginlägg.

Självklart hoppas jag att ni kommer fortsätta kommentera här hos mig för det är ju en stor del i det som gör bloggande kul. Men när man inte känner att man hinner eller orkar skriva så går det toppenbra att bara trycka på hjärtat (helt anonymt!).

För er som läser via Bloglovin finns ju en gilla-knapp i Bloglovin-appen som det går utmärkt att använda också. De gilla-markeringarna läses inte in på bloggen men jag kollar av även på Bloglovin om vilka inlägg ni verkar uppskatta.

En så enkel handling som att trycka på ett litet hjärta gör att jag får en bättre uppfattning om vilket innehåll ni gillar så jag vet vad jag ska prioritera här på bloggen. ❤️

Teknifik har säkrats med SSL (https)

För uppmärksamma läsare kommer ni också märka att nu mer när man surfar in på Teknifik.se så stor det “Säker” bredvid URL:en i webbfönstret. Detta beror på att jag i och med min omdesign också bestämde mig för att ta tag i det där med att flytta från http till https.

Vad är https? Jo det står för “Hypertext Transfer Protocol Secure” och innebär att man installerar ett SSL-certifikat på sin webbserver. Det gör att data som skickas mellan användaren och webbservern krypteras och blir säker. Detta är särskilt viktig när man skickar över betalinformation vid köp online.

På senaret tid att Google gått ut med att man kommer ge bättre pagerank till sidor med https och säkra sidor märks ut som det i webbläsaren.

Work in progress

Även om jag hoppas att det mesta på bloggen ska funka bra nu så kommer jag garanterat fortsätta tweaka och putsa på designen framöver. Så om ni ser något som funkar dåligt eller verkar knäppt vore jag evigt tacksam om ni lämnade en kommentar eller skickar ett mail till mig på hello [@] teknifik.se. 

Om ni har några önskemål eller förslag för vad ni tycker borde finnas på bloggen så tar jag gärna emot dem också.

Jag har flera idéer på gång (som mina mailklubbsmedlemmar vet lite mer om) som kommer att implementeras över tid också.

Så, vad tycks om nya Teknifik 2.0?? ?

 

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

40

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 354 times, 1 visits today)

26 kommentarer

 1. Anna María 4 november, 2017 at 10:31

  Så himla fint och fräscht! LIKE!!

  Reply
 2. Nenne 4 november, 2017 at 11:49

  Jättefin!!!❤️ Så rolig att följa!? Kram!!

  Reply
 3. Victoria 4 november, 2017 at 12:09

  Snyggt, du är en stor inspiratör och bra på det du gör. Jag gillar verkligen dina inlägg med många bra tips och grundliga tester. Din blogg är verkligen något för oss kunskapstörstande.

  Reply
 4. Andrea 4 november, 2017 at 12:37

  Riktigt snyggt och superbra layout 😀

  Reply
 5. Martina Lundström 4 november, 2017 at 12:57

  Jättefin layout och fint innehåll även på nya Teknifik. Så roligt att följa dig!

  Reply
 6. Mia Bergvall 4 november, 2017 at 14:42

  Jag gillar verkligen designen, superfint!

  Reply
 7. Jeanette 4 november, 2017 at 17:43

  Ser mycket bra ut 🙂

  Reply
 8. Wilda 4 november, 2017 at 20:57

  Jäklar vad fint! Och alltså det här kommentarsfältet är typ det snyggaste jag sett! Vilken boss queen du är! Måste nog själv kolla upp det där med https jag också… Puss

  Reply
 9. Sara i Åre 6 november, 2017 at 10:10

  Jag tycker det ser superfint Elin!

  Reply
 10. Karin Bergman 8 november, 2017 at 08:38

  Toppenkul, Elin!!!
  Superfin!

  Med värme,
  Karin

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *