Jag flyttar ut!


Nu händer det – i dag flyttade jag ut hemma i lägenheten!! Och nej, jag har inte skilt mig. Jag har blivit med eget kontor!!! Det känns helt sjukt. Som att jag blivit stor företagare och flyttat hemifrån på något sätt.
Kontoret är en 8 kvm liten dröm på co-workingspacet Creative House i Örebro, som ligger i en gammal skofabrik. Mitt kontor har ett gigantiskt, underbart fönster, fiskbensparkett, högt till tak och vita väggar.

I går hjälpte Max mig att åka till IKEA och fixa möbler, montera och skruva. Det tog hela dagen och när vi kom hem var vi sådär helt slut som man bara blir av att skruva möbler en hel dag.
I dag var det dags att koppla isär hela min set up där hemma och kånka med mig skärm, laptop-docka, grendosor, kameror m.m. till kontoret. Det har jag pysslat med idag.
Nu står jag (ja STÅR) vid mitt nya skrivbord och skriver det här inlägget vilket känns helt fantastiskt. Jag älskar att mitt nya kontor är så öppet och ljust. För jag är verkligen ljusberoende men hemma, eftersom vi bor i ett gammalt stall, är det rätt djupa fönster och lågt till tak.
Investerade alltså i ett höj- och sänkbart skrivbord pga får så ont i ryggen av att sitta jämt. Mitt skrivbord är stort och vitt. Det lilla blå som ni ser på bilden ovan är det tänkt att min kompis Karro ska sitta och jobba vid någon/några dagar i veckan. Ni vet Karro som jag har en liten startup på gång med, bland annat.

Vill inte visa så mycket mer bilder just nu för det är myyyyycket kvar som behöver inköpas för att göra kontoret som jag vill ha det. Så ni får se detta som en liten liten teaser till massa fler inspirerande kontorsinlägg som kommer dyka upp i framtiden.
Men redan nu känns det bara SÅ bra att ha flyttat hemifrån. Här på Creative House träffar jag människor om dagarna istället för att bara uggla för mig själv. Jag känner också att det kommer göra underverk för min produktivitet – sen jag fick igång datorn här har jag t.ex. skickat hela 3 pitchmail!!! Bara en sådan sak.

Hoppas ni tycker detta är lika spännande som jag gör! Vad är ni nyfikna på om mitt nya kontor? Let me know ?

16 reaktioner på ”Jag flyttar ut!”

  1. Så häftigt och bra med eget kontor sådär! Jag är nyfiken på hur du planerar dina arbetsdagar, och om det blir någon förändring med planeringen när du har kontoret. Sitter du 8-17 varje dag eller liknande?

    1. Bra fråga!! Får återkomma om några veckor när jag vet lite mer vad jag lyckas med. Men har absolut som mål att vara där typ 9-17 eller 8-16. En av anledningarna till varför jag valt att skaffa kontor är för att få bättre rutiner.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering