Jag flyttar ut! I dag tog jag mitt pick och pack och flyttade ur lägenheten.

Nu händer det – i dag flyttade jag ut hemma i lägenheten!! Och nej, jag har inte skilt mig. Jag har blivit med eget kontor!!! Det känns helt sjukt. Som att jag blivit stor företagare och flyttat hemifrån på något sätt.

Kontoret är en 8 kvm liten dröm på co-workingspacet Creative House i Örebro, som ligger i en gammal skofabrik. Mitt kontor har ett gigantiskt, underbart fönster, fiskbensparkett, högt till tak och vita väggar.

I går hjälpte Max mig att åka till IKEA och fixa möbler, montera och skruva. Det tog hela dagen och när vi kom hem var vi sådär helt slut som man bara blir av att skruva möbler en hel dag.

I dag var det dags att koppla isär hela min set up där hemma och kånka med mig skärm, laptop-docka, grendosor, kameror m.m. till kontoret. Det har jag pysslat med idag.

Nu står jag (ja STÅR) vid mitt nya skrivbord och skriver det här inlägget vilket känns helt fantastiskt. Jag älskar att mitt nya kontor är så öppet och ljust. För jag är verkligen ljusberoende men hemma, eftersom vi bor i ett gammalt stall, är det rätt djupa fönster och lågt till tak.

Investerade alltså i ett höj- och sänkbart skrivbord pga får så ont i ryggen av att sitta jämt. Mitt skrivbord är stort och vitt. Det lilla blå som ni ser på bilden ovan är det tänkt att min kompis Karro ska sitta och jobba vid någon/några dagar i veckan. Ni vet Karro som jag har en liten startup på gång med, bland annat.

Vill inte visa så mycket mer bilder just nu för det är myyyyycket kvar som behöver inköpas för att göra kontoret som jag vill ha det. Så ni får se detta som en liten liten teaser till massa fler inspirerande kontorsinlägg som kommer dyka upp i framtiden.

Men redan nu känns det bara SÅ bra att ha flyttat hemifrån. Här på Creative House träffar jag människor om dagarna istället för att bara uggla för mig själv. Jag känner också att det kommer göra underverk för min produktivitet – sen jag fick igång datorn här har jag t.ex. skickat hela 3 pitchmail!!! Bara en sådan sak.

Hoppas ni tycker detta är lika spännande som jag gör! Vad är ni nyfikna på om mitt nya kontor? Let me know 👇

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 74 times, 1 visits today)

16 kommentarer

 1. Sara 18 oktober, 2017 at 18:45

  Så häftigt och bra med eget kontor sådär! Jag är nyfiken på hur du planerar dina arbetsdagar, och om det blir någon förändring med planeringen när du har kontoret. Sitter du 8-17 varje dag eller liknande?

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 18 oktober, 2017 at 22:08

   Bra fråga!! Får återkomma om några veckor när jag vet lite mer vad jag lyckas med. Men har absolut som mål att vara där typ 9-17 eller 8-16. En av anledningarna till varför jag valt att skaffa kontor är för att få bättre rutiner.

   Reply
 2. Johanna 18 oktober, 2017 at 19:26

  Vilket stort och häftigt steg!

  Reply
 3. Nenne 19 oktober, 2017 at 01:04

  Sååå roligt!! Å vilket snyggt kontor sen!!! Grattis!!!❣️❣️❣️

  Reply
 4. Caroline 19 oktober, 2017 at 10:14

  Drömmen att sitta på CH! Hoppas verkligen att du kommer trivas, inte för att jag tror något annat, men ändå <3

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 19 oktober, 2017 at 11:19

   Ja det känns drömmigt!! Det hoppas jag med, och jag tror verkligen det pga trivs redan. ☺️

   Reply
 5. Dorotea Pettersson, tidscoach 19 oktober, 2017 at 12:43

  Vad roligt med eget kontor. Hoppas du får den arbetsro du önskar och hittar bra rutiner kring att åka dit på dagarna.

  Reply
 6. Johanna 19 oktober, 2017 at 13:44

  Vad härligt med eget kontor! Och wow vilket härligt fönster du har!

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 19 oktober, 2017 at 15:15

   Tack!! Ja jag ÄLSKAR verkligen mitt stora ljusa fönster. Total skillnad från när jag suttit hemma.

   Reply
 7. Wilda 21 oktober, 2017 at 16:54

  Heja! Så otroligt fint. Längtar själv till att ha en sån plats en dag. 😀

  Reply
 8. Sandra Nicole - Modedesigner i Paris 23 oktober, 2017 at 12:48

  Älskar att se andras kreativa workspaces så ser fram mot att se mer 🙂 och bara namnet Creative House får det att pirra i mig! Så bra för inspirationen. Ska bli kul att se vad du hittar på!

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 23 oktober, 2017 at 17:34

   Wii kul att du är pepp för jag är ULTRAPEPP på att blogga massa om mitt kontor allt eftersom det blir mer och mer klart. 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *