Jag flyttar ut!


Nu händer det – i dag flyttade jag ut hemma i lägenheten!! Och nej, jag har inte skilt mig. Jag har blivit med eget kontor!!! Det känns helt sjukt. Som att jag blivit stor företagare och flyttat hemifrån på något sätt.
Kontoret är en 8 kvm liten dröm på co-workingspacet Creative House i Örebro, som ligger i en gammal skofabrik. Mitt kontor har ett gigantiskt, underbart fönster, fiskbensparkett, högt till tak och vita väggar.

I går hjälpte Max mig att åka till IKEA och fixa möbler, montera och skruva. Det tog hela dagen och när vi kom hem var vi sådär helt slut som man bara blir av att skruva möbler en hel dag.
I dag var det dags att koppla isär hela min set up där hemma och kånka med mig skärm, laptop-docka, grendosor, kameror m.m. till kontoret. Det har jag pysslat med idag.
Nu står jag (ja STÅR) vid mitt nya skrivbord och skriver det här inlägget vilket känns helt fantastiskt. Jag älskar att mitt nya kontor är så öppet och ljust. För jag är verkligen ljusberoende men hemma, eftersom vi bor i ett gammalt stall, är det rätt djupa fönster och lågt till tak.
Investerade alltså i ett höj- och sänkbart skrivbord pga får så ont i ryggen av att sitta jämt. Mitt skrivbord är stort och vitt. Det lilla blå som ni ser på bilden ovan är det tänkt att min kompis Karro ska sitta och jobba vid någon/några dagar i veckan. Ni vet Karro som jag har en liten startup på gång med, bland annat.

Vill inte visa så mycket mer bilder just nu för det är myyyyycket kvar som behöver inköpas för att göra kontoret som jag vill ha det. Så ni får se detta som en liten liten teaser till massa fler inspirerande kontorsinlägg som kommer dyka upp i framtiden.
Men redan nu känns det bara SÅ bra att ha flyttat hemifrån. Här på Creative House träffar jag människor om dagarna istället för att bara uggla för mig själv. Jag känner också att det kommer göra underverk för min produktivitet – sen jag fick igång datorn här har jag t.ex. skickat hela 3 pitchmail!!! Bara en sådan sak.

Hoppas ni tycker detta är lika spännande som jag gör! Vad är ni nyfikna på om mitt nya kontor? Let me know ?

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

16 reaktioner på ”Jag flyttar ut!”

  1. Så häftigt och bra med eget kontor sådär! Jag är nyfiken på hur du planerar dina arbetsdagar, och om det blir någon förändring med planeringen när du har kontoret. Sitter du 8-17 varje dag eller liknande?

    1. Bra fråga!! Får återkomma om några veckor när jag vet lite mer vad jag lyckas med. Men har absolut som mål att vara där typ 9-17 eller 8-16. En av anledningarna till varför jag valt att skaffa kontor är för att få bättre rutiner.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!