Bullet Journal på svenska: Gör iordning min nya bullet journal


Som många av er redan vet använder jag systemet ”bullet journal” för att planera mitt liv. Det är också ett sätt för mig att få in lite penna-och-papper-kreativitet i mitt liv som annars består väldigt mycket av datorn och mobilen.
Jag får mycket frågor om min bullet journal och när jag upptäckte detta system kollade jag massor av videos för att inspireras av hur andra gjort. Nu tänkte jag ge tillbaka lite och har därför gjort en video av när jag gjorde iordning min andra bullet journal som jag drog igång i mitten av augusti (herreminje vad jag skjutit på att redigera den haha).

Men här är den iallafall:


Så gör iordning en kopp te, tänd ett ljus och häng med in i min nya BuJo ?

Detta är den första videon i en serie där jag kommer gå igenom:

 1. Vilka sidor jag har i min bullet journal (denna video)
 2. Vad Bullet journaling är och om det passar dig
 3. Vilka material jag använder: anteckningsbok, pennor m.m.
 4. Års- och månadsöversikt
 5. Vecko- och dagsöversikt

Dessa videos kommer handla om vilka layouts och sidor jag landat i efter att ha experimenterat med systemet i över ett halvår. De är ju särskilt optimerade för dig som kanske också är någon typ av frilansare, designer eller egen företagare.
Men även om du har ett fast jobb eller studerar så tror jag absolut du kan hitta inspiration i mitt upplägg och hela finessen med bullet journaling som system är ju att det är helt anpassningsbart efter just dina behov.

Hoppas ni är peppade på lite bujo-inspo! ? ✨

 

18 reaktioner på ”Bullet Journal på svenska: Gör iordning min nya bullet journal”

 1. Ååååh så kul!! Ska kika såfort jag kommer hem från jobbet och inte behöver smyga med att jag läser bloggar istället för att städa 😀

 2. Brukar läsa men inte kommentera men nu var jag bara tvungen. Så himla bra tips, fick massa idéer och inspiration till min egen ännu icke öppnade bullet journal. Och alltså, så mycket tid det måste tagit att redigera denna video! Är imponerad av både det och innehållet. Fortsätt med det grymma jobb du gör ??

 3. Haha alltså tycker det är oförskämt kul att kolla på sådana här videos <3 Älskar din brush script! Tycker det blev superfint och hittade massor med inspiration! Kommer nog skriva in några av sidorna i min nästa 🙂

  1. Åh vad roligt!!! Ja men jag håller med, tycker också det. Speciellt när jag började med Bujo kollade jag på maaaasssa sådana här videos. Så inspirerande att se hur andra gör! Kul att jag kunde bidra med lite inspo ?❤️

  1. Jag förstår dig! Har också veckor då jag faller ur lite. Men då brukar jag förenkla och bara köra väldigt rakt upp och ned. Så det känns kravlöst. Tack vad kul att du gillade den och TUSEN TACK för den fina boken. ?❤️❤️❤️

 4. Du är skitduktig! Så kul. Det måste vara väldigt rogivande att anteckna grejer i sin bullet journal. Ser fram emot kommande videor angående detta. Jag tycker inte ens dina ”misslyckade” rubriker var annat än snygga dom med.
  När man har gjort några bullet journals, är det inte störigt att behöva skriva om sina bästa sidor i den nya? Eller är det bara roligt, att få ändra den lite grand?

  1. Åh men tack! ?❤️❤️❤️
   Ja alltså det tog sjukt lång tid att rita in allt. Samtidigt var flera av listorna fulla i min förra plus att jag ville justera vissa lite så det var ändå tillfredsställande ☺️
   Man får se till att avsätta ordentligt med tid helt enkelt!

 5. Jag får PANIK av välbehag av detta. Du skriver så satans fint och allt är bara wow. Du fick mig att skaffa en egen på studs. Vad använder du för penna i de svarta rubrikerna i början? Så fin när der blir tjockt och tunt på det viset i svängarna!

   1. Tack!! Ska spana in direkt 🙂
    PS. Hade till och med en stund under filmen då jag tänkte ”om hon bara kan skriva mina rubriker och grunder så kan jag göra resten själv” hahaha! Maaaaaagisk handstil och tack för härlig film!

 6. Pingback: Min Bullet Journal - La Linda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering