Nu är vi här – Tjejer Kodar i Barcelona 2017

Nu är vi här – äntligen!!!! Jag kom till Barcelona sent på lördagskvällen och söndagen spenderades med att strosa runt lite och ligga vid poolen. Samt äta lite tapas och dricka lite sangria pga BARCELONA!

På eftermiddagen var det första hemliga välkomsteventet: en gemensam sightseeing-tur i buss! Det var kul att se lite mer av Barcelona än det kvarteret vi främst håller oss till. Vi fick bland annat gå ett varv runt Sagrada Familia-katedralen som hade förändrats mycket sen jag såg den sist för över 10 år sedan (besökte den inte under förra årets Tjejer kodar).

Efter bussturen så släpptes vi av i en mysig lokal där vi fick tacos och drinks. Så kul att träffa både nya och gamla ansikten och börja peppa för kodandet.

I dag, måndag, så börjar vi på riktigt. Incheckning, kaffe, goodiebags och sedan delade vi upp oss efter de olika spår vi ska gå. Jag ska ju, som ni vet, gå Game developement. Vi är ett härligt gäng brudar som ska göra ett eget spel under veckan! Så pepp!!!

Nu ska jag tillbaka till lite Javascript-övningar! Vi hörs!!

Just det, kommer antagligen vara mest aktiv på mina Instastories medan jag är här så kika gärna in på @teknifik!

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

2
(Visited 25 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *