Nytt på Inos: Bästa apparna för att lägga text på bild I mitt senaste Tech Thursday-inlägg tipsar jag om några riktigt bra appar.

I dagens digitala värld gör vi allt mer jobb i mobilen. För influencers är mobilen ett ovärderligt verktyg för att kunna skapa innehåll on the go. En sak man kan vilja göra är ju att lägga lite text på en bild. T.ex. ett fint citat, ett erbjudande eller en upplysning av något slag.

Av erfarenhet kan jag säga att den enkla uppgift kan vara nog så svår att få till på ett bra sätt. Det finns en uppsjö av appar på ämnet med den stora merparten av dessa är riktigt kassa. Med fula typsnitt, vattenstämplar, reklam och annat tjafs.

I veckans inlägg på Tech Thursday har jag samlat fyra appar (både iPhone och Android) som jag tycker har det man kan kräva: bra utbud, enkla kontroller, begränsat mer reklam och inga vattenstämplar.

Läs inlägget “Tech Thursday: De bästa apparna för text på bild” här >> 

?

▶︎ Läs merFem appar för filter och fotoredigering i mobilen

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

1

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 254 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *