Video: Starta företag – hur kommer man igång? Om affärsidé, hjälp som finns att få, finansiering och hur man registrerar sin enskilda firma.

Vi fortsätter med min youtube-serie “Boss Lady” som handlar om att starta och driva eget företag. Denna gång går jag igenom vad man bör tänka på och hur man går tillväga för att faktiskt komma igång med sitt företag.

Jag pratar om:

 • Att fundera på sin kund och ta fram sin affärsidé
 • Hjälp som finns att få
 • Hur man kan få finansiering
 • Hur man registrerar en enskild firma

Glöm inte att gå in på Youtube och gilla klippet – och prenumerera på min kanal såklart ?

Mer från Boss Lady:

Video: Om mitt företag och fördelar med att starta eget

Om du har några förslag på vad jag ska ta upp i den här serien eller några frågor – lämna dom i kommentarerna! ?

 

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

2

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailkubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 225 times, 1 visits today)

6 kommentarer

 1. Emilia - vila & life design 29 maj, 2017 at 13:23

  Men älskar att du har den här serien. Jag vill förstås slå ett slag för sälj:et som bör komma tidigt i processen. No sälj, no money. Det var ju passande att jag skrev om det idag då´rå. Summa summarum: om du ännu inte pratat sälj, se om du kan få till en guide kring det och varför det är viktigt *pekar med hela handen märker jag nu*.

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 29 maj, 2017 at 13:38

   Väldigt bra och väldigt sant! Det får bli nästa video: om validering, pre-sales, MVPs och sälj säljs sälj. ?

   Reply
 2. Wilda 4 juni, 2017 at 10:31

  Så otroligt bra berättat och förklarat. Peppande!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *