Video: Om mitt företag och fördelar med att starta eget

Här om dagen tog jag 10 minuter till att brainstorma videoidéer till min Youtube-kanal och listade hela 27 st (nöjd!!). Ett nytt “tema” som jag kom på kallar jag för BOSS LADY. Det kommer bli klipp som handlar om olika aspekter av att driva eget företag och vara frilansare.

Så i den första videon under det här temat pratar jag om mitt företag, hur jag startade och fördelarna med att ha eget företag framför att använda tjänster där man fakturerar utan företag.

Se videon här:

Funderar du på att starta eget? Är det något du undrar som du skulle vilja att jag pratar om? Let me know! ?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

1
(Visited 153 times, 1 visits today)

5 kommentarer

 1. Caroline 1 maj, 2017 at 13:52

  Såna här inlägg (och videos) gillar jag, tummen upp för temat Boss Lady! Driver själv eget sedan september, men har inte riktigt vågat släppa det där tänket att jag egentligen borde skaffa ett riktigt jobb istället. Så nu letar jag deltidsjobb samtidigt som jag försöker få fart på företaget. Jag ser i alla fall fram emot fler inlägg inom det nya temat =)

  Reply
 2. Wilda 6 maj, 2017 at 16:43

  Så himla bra idé! Kör kör! Så intressant och lärorikt och sen är du ju både pedagogisk och kul att titta/lyssna på. Tummen upp!

  Reply
 3. Pingback: Video: Starta företag – hur kommer man igång? - Teknifik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *