Miami-vlogg del 2: High life i 3DHär kommer den andra delen av min vlogg från Miami och presseventet för Celebrity Cruises nya fartygsklass Edge. Här hittar du första delen. Jag kommer prata med om det här med arkitektur och 3D i ett annat inlägg framöver men i videon nedan får ni se en del av all den tech som företaget jobbat med för den här nya fartygsklassen.

T.ex. så kommer hytterna vara appstyrda där man kan kontrollera ljus, temperatur, rullgardiner m.m. via en app i mobilen. Du kan även styra upp hela din resa med reservationer, utflykter och sådant i appen i förväg eller under resans gång.

På bilden ovan ser du den lilla testhörnan de gjort för att programmera olika scener och program för lamporna och rullgardinerna i hytten. Gullig ju!
En annan kul funktion var att de utvecklat en AI-chatbot i sin app som kan beställa en drink och sedan kan en servitör lokalisera din position och komma med drinken direkt till dig.
Även incheckningen kommer bli mer high tech med en båge med ansiktsigenkänning så man ska kunna checka in i förväg och hela ombordstigningen ska gå smidigare.

De hade matat in bilder på oss besökare i förväg (undrar vilken??!) och den satte alla 100% varje gång. Imponerande ändå!

Det var jättekul att se hur otroligt coolt designat det här skeppet är. Verkligen futuristiskt. Det skulle nog kännas som att åka på en rymdfärja om man hade råd att boka en kryssning på Edge. Men det här är verkligen lyx-kryssningar.
Så det är väl till att börja spara då. ?

Vem vill åka med? ?? ? ☀️ ?

*Pressresa: Celebrity Cruises betalar resa, boende samt mat på events. Det är helt enkelt som en lite mer storslagen presskonferens eller pressevent.

5 reaktioner på ”Miami-vlogg del 2: High life i 3D”

  1. Pingback: Att välja (rätt) kryssning | Royal Caribbean Kryssningsblogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering