Miami-vlogg del 2: High life i 3D Andra vloggen från mitt äventyr i Miami och Celebrity Cruises lansering av nya lyxkryssaren Edge.

Här kommer den andra delen av min vlogg från Miami och presseventet för Celebrity Cruises nya fartygsklass Edge. Här hittar du första delen. Jag kommer prata med om det här med arkitektur och 3D i ett annat inlägg framöver men i videon nedan får ni se en del av all den tech som företaget jobbat med för den här nya fartygsklassen.

T.ex. så kommer hytterna vara appstyrda där man kan kontrollera ljus, temperatur, rullgardiner m.m. via en app i mobilen. Du kan även styra upp hela din resa med reservationer, utflykter och sådant i appen i förväg eller under resans gång.

På bilden ovan ser du den lilla testhörnan de gjort för att programmera olika scener och program för lamporna och rullgardinerna i hytten. Gullig ju!

En annan kul funktion var att de utvecklat en AI-chatbot i sin app som kan beställa en drink och sedan kan en servitör lokalisera din position och komma med drinken direkt till dig.

Även incheckningen kommer bli mer high tech med en båge med ansiktsigenkänning så man ska kunna checka in i förväg och hela ombordstigningen ska gå smidigare.

De hade matat in bilder på oss besökare i förväg (undrar vilken??!) och den satte alla 100% varje gång. Imponerande ändå!

Det var jättekul att se hur otroligt coolt designat det här skeppet är. Verkligen futuristiskt. Det skulle nog kännas som att åka på en rymdfärja om man hade råd att boka en kryssning på Edge. Men det här är verkligen lyx-kryssningar.

Så det är väl till att börja spara då. 😉

Vem vill åka med? 🙋🏻 🛳 ☀️ 🌴

*Pressresa: Celebrity Cruises betalar resa, boende samt mat på events. Det är helt enkelt som en lite mer storslagen presskonferens eller pressevent.

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 45 times, 1 visits today)

5 kommentarer

 1. Elina 20 mars, 2017 at 10:08

  Jag är på! Hade varit sjukt kul! 😀

  Reply
   1. Elina 20 mars, 2017 at 10:25

    Ja, måste bara få tag på ett jobb först 😉 sen så! 😀 haha

    Reply
 2. Wilda 21 mars, 2017 at 12:26

  Jäklar vad coolt!

  Reply
 3. Pingback: Att välja (rätt) kryssning | Royal Caribbean Kryssningsblogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *